• امروز : جمعه - ۳۰ مرداد - ۱۴۰۵

افزایش قیمت نفت همزمان با گسترش بحران در منطقه خاورمیانه

  • کد خبر : 170283
  • 12 اسفند 1404 - 9:22
افزایش قیمت نفت همزمان با گسترش بحران در منطقه خاورمیانه
خبرگزاری رویترز نوشت: قیمت‌های نفت امروز (سه شنبه) با گسترش جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، تهدید کشتیرانی در تنگه هرمز و همزمان تشدید نگرانی ها از اختلال در عرضه افزایش یافت.

به گزارش نبض وطن، رویترز افزود: نفت خام برنت در معاملات آتی با ۱.۱۰ دلار یا ۱.۴ درصد افزایش به ۷۸.۸۳ دلار در هر بشکه رسید. روز دوشنبه، قیمت این محصول به ۸۲.۳۷ دلار افزایش یافت که بالاترین قیمت آن از ژانویه ۲۰۲۵ بود، اما با جبران این افزایش‌ها، با ۶.۷ درصد افزایش به کار خود پایان داد.

 

نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با افزایش ۷۴ سنت یا ۱ درصد ۷۱.۹۷ دلار در هر بشکه معامله شد. در فصل قبلی قیمت ها در این قراردادها به بالاترین نرخ از ژوئن سال ۲۰۲۵ تاکنون رسید. سپس اندکی پایین آمد اما در پایان روز همچنان با رشد ۶.۳ درصدی بسته شد.

 

رویترز به نقل از تونی سیکامور تحلیلگر بازارآی جی در یادداشتی نوشت: «با توجه به این که تنش زدایی سریع در آینده نزدیک دیده نمی شود، تنگه هرمز به شکل موثری بسته شد و ایران نشان داده که قصد دارد زیرساخت های انرژی را در منطقه هدف قرار دهد. افزایش مخاطرات همچنان وجود دارد و با ادامه دار شدن درگیری ها افزایش می یابند.»

 

پیشتر خبرگزاری فرانسه گزارش داده بود که توقف کشتی‌ها در خلیج فارس و فلج شدن تنگه هرمز باعث آشفتگی گسترده در بخش‌های مختلف فراتر از حوزه نفت و گاز شده است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=170283

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.