• امروز : چهارشنبه - ۱۱ شهریور - ۱۴۰۵

اسکان ۶۵ خانواده آسیب‌دیده جنگ در مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان اصفهان

  • کد خبر : 171996
  • 15 فروردین 1405 - 16:15
اسکان ۶۵ خانواده آسیب‌دیده جنگ در مراکز رفاهی آموزش و پرورش استان اصفهان
​مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از میزبانی ۲ هزار نفر در طرح اسکان نوروزی (با بیشترین آمار در خوربیابانک، نائین و اردستان) خبر داد و گفت: سه مرکز رفاهی آموزش و پرورش به اسکان رایگان خانواده‌های آسیب‌دیده اختصاص یافته و تاکنون ۶۵ خانواده وقایع اخیر اسکان داده شده‌اند.

به گزارش نبض وطن، محمدرضا نظریان، روز شنبه در دویستمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان، به نقش این اداره‌کل در ستاد پشتیبانی «جنگ رمضان» اشاره کرد و از تولید ۲۹۰ محتوای فرهنگی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

وی در خصوص وضعیت اسکان فرهنگیان و خانواده‌های آسیب‌دیده خاطرنشان کرد: علاوه بر میزبانی از ۲ هزار نفر در طرح اسکان نوروزی (با بیشترین آمار در خوربیابانک، نائین و اردستان)، در حال حاضر تمرکز اصلی بر اسکان اضطراری است و سه مرکز رفاهی آموزش و پرورش به این امر اختصاص یافته و تاکنون ۶۵ خانواده آسیب‌دیده در وقایع اخیر به صورت کاملاً رایگان اسکان داده شده‌اند.

نظریان با تأکید بر اینکه آموزش مجازی در بستر شبکه شاد از ساعت هشت صبح تا پنج عصر برقرار است، اظهار داشت: به دلیل نوسانات اینترنت، آموزش را تنها به بستر شاد محدود نکرده‌ایم و اولویت ما آموزش حضوری در صورت مساعد شدن شرایط است، اما در حال حاضر محتوای دروس در قالب فیلم، بسته‌های خودآموز و آفلاین در اختیار مدیران قرار گرفته تا استمرار تحصیلی دانش‌آموزان تا پایان فروردین ماه تضمین شود.

وی با اشاره به وضعیت شهرستان‌هایی مانند فریدونشهر که دارای کلاس‌های چندپایه و اختلالات اینترنتی هستند، افزود: برای این مناطق بسته‌های تکمیلی ویژه تهیه و ارسال شده است. همچنین با همکاری صدا و سیمای مرکز اصفهان و فعال‌سازی تلویزیون اینترنتی، پوشش کاملی برای دروس مقاطع ابتدایی و متوسطه ایجاد کرده‌ایم.

پویش «بیتاب میناب» و خدمات مشاوره‌ای

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان از برگزاری پویشی گسترده با عنوان «بیتاب میناب» از ۱۷ تا ۲۱ فروردین ماه خبر داد که این پویش به مناسبت چهلم دانش‌آموزان مدرسه میناب و با مشارکت کنش‌گران اجتماعی برگزار می‌شود.

وی همچنین به اقدامات حمایتی در حوزه روانشناختی اشاره کرد و گفت: تشکیل تیم جهادی مشاوران برای خدمات حضوری و تلفنی، اجرای طرح سما (صدای مشاور) جهت آرامش بخشی به خانواده‌ها، فعال‌سازی خط تلفنی ۱۵۷۰ برای ارائه مشاوره‌های تخصصی و مدیریت بحران و اسکان رایگان آسیب‌دیدگان بخشی از آنها است.

نظریان همچنین به برگزاری پویش‌های متعدد ملی و مذهبی از جمله «ایران سرافراز»، «بیعت با رهبری» و «کوله پشتی فرشته‌ها» اشاره کرد و برپایی موکب‌های دانش‌آموزی در سطح استان را نشانه‌ای از استقبال و مشارکت فعال نوجوانان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی دانست.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح ۹ اسفند گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی مانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

‌در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

حملات دشمن از شنبه ۹ اسفند در پایتخت و دیگر شهرهای کشور از جمله اصفهان همچنان ادامه دارد و استان اصفهان پس از تهران، هدف بیشترین آماج حملات دشمنان قرار گرفته است.

بنا بر آخرین گزارش ها، از ابتدای جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تاکنون ، ده‌ها نفر در استان اصفهان به شهادت رسیده اند. جمع زیادی از شهدای این استان را افراد غیرنظامی، زنان و کودکان تشکیل می دهند و ده‌ها منزل مسکونی دچار تخریب شده است.

در یکی از وحشیانه‌ترین حملات، بامداد پنجشنبه ششم فروردین، تعدادی از منازل مسکونی اصفهان مورد تهاجم ددمنشانه دشمنان قرار گرفت و بر اثر این حملات ۳۰ نفر به شهادت رسیده و تعدادی از مردم نیز مجروح شدند.

از ابتدای جنگ رمضان تا روز چهاردهم فروردین جاری، مراسم تشییع پیکر و خاکسپاری قریب به ۹۵ تن از شهدای نظامی و غیر نظامی در شهر اصفهان برگزار شده است.

همچنین بنا بر گزارش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، مراسم تشییع و خاکسپاری قریب به ۱۰۰ شهید نظامی و غیر نظامی در شهرستان های استان اصفهان برگزار شده است.

آمار فوق مجزا از شهدایی است که بومی استان اصفهان نبوده و پیکرهای آنان برای تشییع و خاکسپاری به استان‌های دیگر منتقل شده است.

اصفهان یا نصف جهان که از نظر تعدد اماکن تاریخی به موزه روباز ایران شهرت دارد در آسیب به این اماکن هم بی نصیب نماند. شهر اصفهان در روز سه‌شنبه ۱۸ اسفند شاهد حملات متعددی بود. طی این حملات در تهاجم هوایی که حوالی ساعت ۱۴:۴۰ به میدان امام حسین (دروازه دولت) اصفهان صورت گرفت، ساختمان استانداری اصفهان مورد هدف قرار گرفت. هم چنین در همین حمله، مجتمع ادارات خیابان ۲۲ بهمن اصفهان مورد هدف قرار گرفت. در لابلای همین حملات آسیب های گسترده ای به تعدادی از بناهای تاریخی شهر اصفهان گزارش شد و طی آن باغ موزه «چهلستون» اصفهان که در فهرست آثار یونسکو قرار دارد، بر اثر موج حملات و بمباران‌ها، دچار آسیب‌های جدی شد. تزیینات آینه‌کاری ایوان ستوندار باغ موزه چهل‌ستون اصفهان، اتاق‌های نقاشی و همچنین درب و پنجره‌های نفیس آلت و لغت بر اثر موج بمباران ۱۸ اسفند دچار آسیب‌های جدی شدند.

در همین روز و در پی بمباران استانداری اصفهان، آسیب‌های جدی به بافت تاریخی شهر و آثار ارزشمند میراث فرهنگی، به ویژه دولتخانه صفوی وارد کرد.

تالار تیموری، عمارت جبه‌ خانه (موزه هنرهای معاصر)، عمارت رکیب‌خانه (موزه هنرهای تزئینی اصفهان)، تالار اشرف و کاخ موزه چهلستون از جمله آثار دولتخانه صفوی هستند که بر اثر موج انفجارها دچار آسیب‌های جدی در ساختار و تزیینات وابسته به معماری شدند.

بنا بر گزارش های مقامات ذیربط ، تاکنون چندین پهپاد متخاصم دشمنان آمریکایی- صهیونی در استان اصفهان منهدم شده است. این پهپادها از انواع هرون، هرمس، اوربیتور۴ و ام کیو ۹ در اصفهان رهگیری و منهدم شده اند.

همچنین، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح شنبه ۹ اسفند رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

هیات دولت بامداد یکشنبه ۱۰ اسفند در پی شهادت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ۴۰ روز عزای عمومی در کشور اعلام کرد.

مجلس خبرگان رهبری بامداد دوشنبه ۱۸ اسفند در بیانیه ای، آیت الله «سید مجتبی حسینی خامنه‌ای» را به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران تعیین و معرفی کرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=171996

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.