• امروز : شنبه - ۱۷ مرداد - ۱۴۰۵
امام جمعه شهرستان لنجان؛

اعلام آتش بس یک طرفه توسط آمریکا نشان از استیصال مستکبران جهان است

  • کد خبر : 173602
  • 04 اردیبهشت 1405 - 13:55
اعلام آتش بس یک طرفه توسط آمریکا نشان از استیصال مستکبران جهان است
امام جمعه شهرستان لنجان گفت: اعلام آتش بس یک طرفه توسط آمریکا نشان از استیصال اوست و باید همه مراقب رفتارهای دشمنان باشیم و با حفظ هوشیاری و آمادگی خود دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، حجت الاسلام حسین‌افشاری در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه اظهار کرد: وحدت و انسجام ملی بین احاد جامعه دشمن را عصبانی و مستأصل کرده است.

وی افزود: دشمن با هزاران امید به دنیال ایجاد تفرقه و دودستگی در جامعه بود اما به برکت امام شهید انقلاب و همت، بصیرت و شجاعت مردم انچه به دنیا مخابره می شود اتحاد و انسجام  است.

امام جمعه شهرستان لنجان تصریح کرد: ایران اسلامی دراوج آمادگی و اتحاد قرار دارد و باید مراقت این اتحاد و انسجام باشیم و به بهترین شکل از آن مراقبت و حفاظت کنیم چراکه با این انسجام و صلابت نیروهای مقتدر مسلح کشور بینی دشمن را به خاک ذلت خواهیم مالید.
وی عنوان : در میدان کلان کشور مثل اتحاد شما مردم اتحاد و یکدستگی وجود دارد ، رئیس جمهور کذاب آمریکا از تفرقه و اختلاف بین مسئولان کشور سخن گفته است در حالی که این سخن دروغی بیش نیست و هیج اختلافی بین مسئولان کشور وجود ندارد.

افشاری اضافه کرد: اتحاد و همدلی خط قرمز مسئولان نظام است و مردم مطمئن باشند کلید واژه مذاکره ، مماشات و …. از حلیه های فریب دشمن برای ایجاد ناامیدی و سوظن به مسئولین نظام است
وی خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان باید در این شرایط در اوج آمادکی باشند چراکه اعلام آتش بس یک طرفه توسط آمریکا نشان از استیصال اوست و باید همه مراقب رفتارهای دشمنان باشیم و با حفظ هوشیاری و آمادگی خود دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=173602

نوشته های مشابه

02اسفند
ماه مبارک رمضان، ماه مواسات و همدلی اجتماعی
امام جمعه شهرستان لنجان مطرح کرد؛

ماه مبارک رمضان، ماه مواسات و همدلی اجتماعی

01اسفند
اغتشاش، تهدید نظامی و مذاکره؛ سه راهبرد دشمن برای ایران

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.