• امروز : شنبه - ۲۴ مرداد - ۱۴۰۵

ترامپولین قهرمانی آسیا؛ ثبت یک اتفاق تاریخی برای ژیمناستیک ایران

  • کد خبر : 178246
  • 03 خرداد 1405 - 17:20
ترامپولین قهرمانی آسیا؛ ثبت یک اتفاق تاریخی برای ژیمناستیک ایران
رقابت‌های ترامپولین قهرمانی آسیا به میزبانی هنگ کنگ با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ژیمناستیک ایران همراه شد.

به گزارش نبض وطن، در رقابت‌های ترامپولین هماهنگ دو نفره بزرگسالان آسیا، تیم یلدا حسن‌شوکتی و شقایق چراغی عنوان نایب‌قهرمانی و مدال نقره این مسابقات را به دست آورد تا نخستین مدال رسمی بین‌المللی بانوان ژیمناست ایران به ثبت برسد.

این موفقیت در حالی رقم خورد که مسابقات قهرمانی آسیا، نخستین حضور رسمی بانوان ژیمناست کشورمان در رقابت‌های بین‌المللی پس از انقلاب محسوب می‌شود.

در بخش انفرادی بزرگسالان نیز یلدا حسن‌شوکتی و فاطمه توسلی در جایگاه‌های چهارم و پنجم آسیا قرار گرفتند و نمایش قابل توجهی ارائه کردند.

در بخش ترامپولین هماهنگ دو نفره جوانان پسران، آریا اخوان و عماد بالانژاد مدال برنز آسیا را از آن خود کردند.

همچنین در بخش ترامپولین هماهنگ دو نفره بزرگسالان مردان، آریا مام‌عبدالله و سجاد کارگر در رتبه چهارم آسیا ایستادند.

در رقابت‌های انفرادی رده سنی ۱۵ تا ۱۶ سال نیز عماد بالانژاد چهارم آسیا شد و آریا اخوان در جایگاه ششم قرار گرفت. پیش از این نیز پادرا باژرنگ در رده سنی ۱۳ تا ۱۴ سال عنوان پنجم آسیا را کسب کرده بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=178246

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.