به گزارش نبض وطن، سرهنگ صمد کلاگر روز شنبه اظهار کرد: در راستای بررسی و پیگیری پروندههای سرقت منازل به ویژه منازل ویلایی در ییلاقات خوش نشین شهرستانهای سوادکوه، سوادکوه شمالی، ساری، قائمشهر و مناطق دیگر، پرونده در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: باتوجه به سریالی بودن سرقتها با پیگیریهای شبانه روزی و استفاده از توان فنی و عملیاتی مأموران پلیس آگاهی، ۶ متهم به سرقت در این زمینه شناسایی و با هماهنگی قضائی در عملیاتهای جداگانه و غافلگیرانه دستگیر شدند.
جانشین فرمانده انتظامی مازندران، افزود: سارقان در بازجویی و تحقیقات پلیس به سرقت منازل ویلایی در شهرستانهای مختلف اقرار کردند.
او گفت: ارزش اموال سرقتی مکشوفه ۳۵۶ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۵۹ مالباخته شناسایی ودر این زمینه اموال خود را دریافت کردند.
جانشین انتظامی مازندران از شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک را با شماره ۱۱۰ پلیس درمیان گذاشته و نسبت به رعایت نکات ایمنی و حفاظتی اقدام کنند.
