• امروز : دوشنبه - ۲۶ مرداد - ۱۴۰۵

بازگشت ۶ کشتی پس از هشدار نیروهای مسلح یمن

  • کد خبر : 190760
  • 30 تیر 1405 - 18:33
بازگشت ۶ کشتی پس از هشدار نیروهای مسلح یمن
یک منبع نظامی یمنی اعلام کرد که ۶ کشتی پس از هشدار نیروهای مسلح این کشور و اعمال ممنوعیت کشتیرانی دریایی علیه عربستان سعودی، مجبور به بازگشت شدند.

به گزارش نبض وطن به نقل از المیادین، همزمان با این تحول، هیأت رئیسه مجلس شورای یمن در صنعا اعلام کرد: «یمن تمامی گزینه‌ها و فرصت‌های صلح را آزموده است و اعلام ممنوعیت کشتیرانی، واکنشی طبیعی به وقت‌کشی و لجاجت [عربستان] است.»

این نهاد یمنی افزود: «مسوولیت عواقب فاجعه‌بار ناشی از لجاجت عربستان سعودی و عدم پاسخگویی‌اش به هشدارها و توصیه‌ها را متوجه ریاض می‌دانیم.»

روز دوشنبه سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که عربستان نزدیک به ۱۲ سال است که با محاصره زمینی، دریایی و هوایی یمن، بنادر و فرودگاه‌های این کشور را هدف قرار داده و با غارت منابع و تشدید فشارها، رنج مردم یمن را افزایش داده است.

در این بیانیه آمده است: محاصره یمن هیچ مبنای قانونی، انسانی یا مشروعیتی ندارد و مردم این کشور حق دارند با همه ابزارهای در اختیار خود در برابر این اقدام و حملات عربستان، از جمله حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعاء، واکنش نشان دهند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه با اشاره به راهپیمایی‌های گسترده مردمی با عنوان «هشدار و بسیج»، اعلام کرد که از زمان انتشار این بیانیه، محاصره دریایی علیه عربستان بر اساس معادله «محاصره در برابر محاصره» وارد مرحله اجرا می‌شود.

در بیانیه نیروهای مسلح یمن همچنین تأکید شده است که مردم این کشور حق دارند در برابر محاصره، به محاصره متقابل و در برابر هرگونه تشدید تنش، به تشدید متقابل و همه‌جانبه روی بیاورند.

یحیی سریع با اعلام آمادگی کامل برای تمامی گزینه‌ها هشدار داد که هرگونه اقدام یا تشدید تنش از سوی عربستان، با پاسخی شدید و همه‌جانبه مواجه خواهد شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=190760

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.