• امروز : چهارشنبه - ۲۱ مرداد - ۱۴۰۵

نبیه بری: به مخالفت با مذاکرات مستقیم با اسرائیل پایبند هستم

  • کد خبر : 192471
  • 05 مرداد 1405 - 12:12
نبیه بری: به مخالفت با مذاکرات مستقیم با اسرائیل پایبند هستم
رئیس پارلمان لبنان گفت که به مخالفت با مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی پایبند است و تنها خواسته اش تثبیت آتش‌بس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از مناطق اشغالی لبنان است.

به گزارش نبض وطن به نقل از العهد، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان گفت: تنها مسیر قابل قبول و آنچه ما دیروز، امروز و فردا خواستیم و می‌خواهیم، تثبیت آتش‌بس و خروج کامل اسرائیل از مناطقی است که در لبنان اشغال کرده است.

وی تاکید کرد: همچنان به مخالفت با هرگونه مذاکره مستقیم بین لبنان و دشمن اسرائیلی و به موضعی که قبلاً در مورد توافق چارچوب ابراز کرده‌ام، پایبند هستم؛ تواقفی که گفته بودم ده برابر بدتر از توافق ۱۷ می است.

بری در ارزیابی روند سیاسی فعلی به رهبری جوزف عون، رئیس جمهور لبنان گفت: نسبت به احتمال دستیابی به نتایج مثبت خوشبین نیستم و آنچه در چارچوب «مناطق آزمایشی» اتفاق می‌افتد، ترس‌ و نگرانی ما را تایید می‌کند.

رئیس پارلمان لبنان خاطرنشان کرد که هرگونه اظهاراتی که او بیان کرده و به عنوان نشانه‌ای از انعطاف‌پذیری یا مثبت‌اندیشی نسبت به روند مذاکرات فعلی تفسیر شده است، صرفاً با اولویت دستیابی به هدف اساسی مبنی بر تثبیت آتش‌بس، تضمین خروج کامل اسرائیل و بازگشت ساکنان به روستاها و خانه‌هایشان است و اگر این خواسته ها محقق نشود هیچ تغییری در موضع اصولی او ایجاد نشده است.

بری چندی پیش گفته بود که لبنان در شرایط کنونی به یک «تضمین سه‌جانبه» متشکل از عربستان سعودی، ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد؛ موضوعی که با توجه به ادامه تنش‌ها و تحولات میدانی در جنوب لبنان اهمیت ویژه‌ای یافته است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=192471

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.