• امروز : جمعه - ۱۶ مرداد - ۱۴۰۵

آمریکا خبرنگاران خارجی را به عمومی کردن حساب‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی ملزم می‌کند

  • کد خبر : 194435
  • 16 مرداد 1405 - 1:15
آمریکا خبرنگاران خارجی را به عمومی کردن حساب‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی ملزم می‌کند
رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، وزارت خارجه ایالات متحده از این پس حساب‌های خبرنگاران خارجی در شبکه‌های اجتماعی را که متقاضی کار در این کشور هستند، بررسی می‌کند.

به گزارش نبض وطن، به نقل از رویترز، تارنمای محافظه‌کار دیلی سیگنال پنجشنبه شب با استناد به یک سند داخلی وزارت خارجه آمریکا نوشت که این طرح متقاضیان بسیاری از انواع روادید، از جمله نمایندگان رسانه‌های خارجی را ملزم می‌کند حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی را برای بررسی، عمومی کنند.

متقاضیان نوع دیگری از روادید برای کارگران کانادایی و مکزیکی نیز در این چارچوب قرار خواهد گرفت.

کاخ سفید و حساب‌های رسمی وزارت خارجه آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس این مقاله را بازنشر کردند اما وزارت خارجه از تایید جزئیات این گزارش خودداری کرد.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: وزارت خارجه تا حد امکان هر تبعه خارجی را که به دنبال ورود به ایالات متحده است، غربالگری و بررسی می‌کند تا اطمینان حاصل شود که آنها به قوانین ایالات متحده از جمله شرایط پذیرش خود احترام می‌گذارند و تهدیدی برای امنیت، ایمنی عمومی یا منافع ملی آمریکا ایجاد نمی‌کنند.

مشخص نیست که این سیاست جدید چه زمانی اجرایی خواهد شد. وزارت امنیت داخلی در ماه ژوئیه قوانین مربوط به مدت اقامت روزنامه‌نگاران خارجی شاغل در آمریکا و همچنین سایر دارندگان روادید از جمله دانشجویان خارجی در این کشور را سخت‌تر کرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=194435

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.