• امروز : دوشنبه - ۱۹ مرداد - ۱۴۰۵

دبیرکل نجبای عراق: مقاومت در برابر غارت منابع کشور سکوت نخواهد کرد

  • کد خبر : 194847
  • 19 مرداد 1405 - 1:21
دبیرکل نجبای عراق: مقاومت در برابر غارت منابع کشور سکوت نخواهد کرد
«اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش نجباء عراق، با انتقاد از سیاست‌های آمریکا در این کشور هشدار داد که محور اصلی پروژه آمریکا در عراق، سرقت و غارت منابع و ثروت‌های این کشور است و مقاومت عراق در برابر این اقدامات سکوت نخواهد کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه المیادین، وی محور اصلی «پروژه خبیثانه آمریکا» در عراق را سرقت و غارت ثروت‌های این کشور دانست.

الکعبی تأکید کرد مقاومت عراق در برابر سرقت و غارت منابع و معیشت مردم این کشور، تحت هر شکل و با هر عنوانی سکوت نخواهد کرد.

وی همچنین خواستار خارج کردن نفت عراق از قیمومیت آمریکا شد و گفت درآمد حاصل از فروش نفت باید به خود بغداد تحویل داده شود و به گفته وی، نباید در اختیار «قیمومیت غارتگر» قرار گیرد.

در همین راستا، ابوآلاء الولائی دبیرکل گردان‌های سیدالشهدا عراق روز شنبه در پیامی تاکید کرد که پاسخ به تجاوزهای عربستان همچنان در دستور کار است.

الولائی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: تصمیم مقاومت اسلامی عراق در به تعویق انداختن پاسخ به متجاوزان به درخواست اعضای چارچوب هماهنگی و به ویژه ابوحسن العامری و سیاستمداران مستقل بوده است.

وی افزود: تعیین زمان، حجم و نوع پاسخ همچنان در دستور کار است و این یک وظیفه اعتقادی و میهنی است و مجاهدان عراقی و خانواده‌های شهدا و غیرتمندان عراق مشتاق آن هستند.

الولائی اضافه کرد: از دست اندرکاران انتظار می‌رود از این فرصت برای احقاق حق عراق متناسب با حجم خسارت این تجاوز وحشیانه به وطن و ملت، استفاده کنند.

مقاومت اسلامی عراق پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که با درخواست هادی العامری موافقت کرده و پاسخ به تجاوز آمریکا و عربستان را به تعویق انداخته است.

مقاومت اسلامی عراق در این بیانیه موافقت خود را با در خواست هادی العامری دبیرکل سازمان بدر مبنی بر به تعویق انداختن پاسخ به تجاوز آمریکا و عربستان را اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است که خون پاک شهدا هرگز مایه سوداگری در معادلات سیاسی نبوده و نخواهد بود و از کسانی که جایگاه‌ها و مناصبشان آنها را نسبت به پاسداری از خون‌ها و حاکمیت نقض شده، کور کرده است می‌خواهیم که اندیشه کنند و به خود آیند.

مقاومت اسلامی عراق افزود: دشمن آمریکایی و هم پیمانان آن در منطقه بدانند که خون شهدا و مجروحان ما پیشران ایستادگی ما است؛ حاکمیت با بیانیه‌های ضعیف به دست نمی‌آید بلکه با مشت‌های وفادارانی محقق می شود که بر سر حرمت خاک و ارزش شهدا معامله نمی‌کنند.

پایگاه خبری رشید میدیا کلیپ کوتاهی از عامری را منتشر کرده که وی خطاب به مقاومت اسلامی عراق می گوید که روی سخنم با مجاهدان شجاع و برادران و خواهرانم در مقاومت اسلامی است و از آنها می‌خواهم که به خاطر منافع عالی عراق، پاسخ به حمله آمریکا و عربستان به عراق را به تأخیر بیندازند.

وی افزود: به همه مجاهدان قول می‌دهیم که حقوق شهدا و مجروحان را از راه‌های دیپلماتیک پیگیری می‌کنیم و به توفیق خداوند همه اینها را محقق خواهیم کرد.

العامری در پایان از همه نیروهای مقاومت اسلامی عراق قدردانی کرد.

شماری از مقرهای سازمان الحشد الشعبی عراق در مناطق مختلف این کشور، سه‌شنبه شب و بامداد چهارشنبه (۶ و ۷ مرداد ماه) هدف حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و عربستان قرار گرفتند.

الحشد الشعبی این حملات را «تروریستی» خواند و اعلام کرد که در نتیجه آن، دست کم ۲۰ نفر شهید و ۳۲ نفر دیگر مجروح شدند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=194847

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.