• امروز : دوشنبه - ۲۶ مرداد - ۱۴۰۵

تشکیل بیش از ۵۰ قرارگاه محله‌محور در لنجان

  • کد خبر : 195781
  • 26 مرداد 1405 - 20:05
تشکیل بیش از ۵۰ قرارگاه محله‌محور در لنجان
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنجان از تشکیل بیش از ۵۰ قرارگاه محله‌محور در این شهرستان خبر داد و گفت: با استقرار سازوکار «نظام مسائل محلات»، مشکلات و نیازهای هر محله به‌صورت مستمر شناسایی، اولویت‌بندی و برای رفع آنها با مشارکت مردم، مدیران محلی و دستگاه‌های اجرایی برنامه‌ریزی می‌شود.

سرهنگ مهدی شیری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار نبض وطن اظهار کرد: این طرح در قالب طرح شهید سلامی و با رویکرد محله‌محوری در شهرستان لنجان دنبال می‌شود و تاکنون نظام مسائل بیش از ۳۶ محله شناسایی و احصا شده است.

وی افزود: بیش از ۵۰ قرارگاه محله‌محور در شهرستان شکل گرفته و دبیرخانه این قرارگاه‌ها نیز برای پیگیری مستمر مسائل فعال شده است؛ به‌گونه‌ای که هر هفته روزهای سه‌شنبه با حضور مسئولان شهرستان و مدیران محلات، مسائل مطرح و درباره نحوه پیگیری و رفع آنها تصمیم‌گیری می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنجان احصای مسئله را مقدمه تصمیم‌گیری مؤثر در مدیریت محلات دانست و گفت: در رویکرد محله‌محور، صرف شناسایی یک مشکل کافی نیست، بلکه مسائل باید بر اساس میزان اثرگذاری بر زندگی مردم، فوریت، امکان اجرا و ظرفیت‌های موجود اولویت‌بندی شوند تا منابع و توان دستگاه‌ها در مسیر مسائل واقعی و ضروری هر محله به کار گرفته شود.

شیری ادامه داد: یکی از اهداف اصلی این طرح، فاصله گرفتن از تصمیم‌گیری‌های کلی و یکسان برای محلات و حرکت به سمت مسئله‌شناسی متناسب با ویژگی‌ها و نیازهای هر محله است؛ چرا که مسائل اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و خدماتی محلات یکسان نیست و برای هرکدام باید راهکار متناسب با شرایط همان محله تعریف شود.

وی با تأکید بر نقش مردم در فرآیند شناسایی و حل مسائل محلی اظهار کرد: مدیران محلات و ساکنان، نزدیک‌ترین افراد به مسائل و ظرفیت‌های موجود هستند و مشارکت آنها می‌تواند موجب شود اولویت‌های واقعی جامعه محلی بهتر شناسایی و اقدامات دستگاه‌های اجرایی نیز هدفمندتر شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنجان، هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی، مدیران محلات و مردم را از الزامات موفقیت این طرح عنوان کرد و گفت: قرارگاه‌های محله‌محور باید از مرحله احصای مسئله عبور کرده و به یک سازوکار مشخص برای پیگیری، تقسیم کار، تعیین مسئول اجرا و ارزیابی نتیجه اقدامات تبدیل شوند.

شیری خاطرنشان کرد: استمرار جلسات هفتگی دبیرخانه قرارگاه‌ها این امکان را فراهم می‌کند که مسائل مطرح‌شده صرفاً در حد طرح موضوع باقی نماند و روند پیگیری آنها تا رسیدن به نتیجه دنبال شود.

وی تأکید کرد: هدف نهایی طرح شهید سلامی، تقویت نقش مردم در مدیریت مسائل محلی، هدفمند کردن ظرفیت‌های موجود و تبدیل مطالبات محلات به برنامه‌های قابل اجرا است تا اقدامات انجام‌شده بیشترین انطباق را با نیازهای واقعی مردم داشته باشد

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=195781

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.