• امروز : سه شنبه - ۲۷ مرداد - ۱۴۰۵

کتائب حزب‌الله عراق سه شرط را برای همکاری با دولت اعلام کرد

  • کد خبر : 195836
  • 27 مرداد 1405 - 3:49
کتائب حزب‌الله عراق سه شرط را برای همکاری با دولت اعلام کرد
مسئول امنیتی کتائب حزب‌الله عراق، سه شرط شامل «خروج کامل نیروهای آمریکایی»، «اخراج نیروهای ترکیه» و « انحلال نیروهای پیشمرگه» را برای تعامل با دولت این کشور اعلام کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه سومریه نیوز، «ابو مجاهد العساف» در بیانیه ای افزود:‌ «خروج کامل و حقیقی از خاک و آسمان عراق و اطمینان از عدم بازگشت آنها همراه با آزادی تصمیم سیاسی و اقتصادی از هیمنه آمریکا»، «اخراج نیروهای اشغالگر ترکیه از شمال عراق» و «انحلال نیروهای پیشمرگه که مسلح‌ترین شبه نظامیان و خطرناکترین برای وحدت عراق هستند و ارتباط مشکوکی با دشمن صهیونی – آمریکایی دارند»، شروطی برای همکاری با دولت با هدف هماهنگی حول سلاح مقدس است.

پیشتر سخنگوی دولت عراق گفته بود: در حالیکه بغداد حاکمیت خود را بر موضوع کنترل تسلیحات، حفظ و هرگونه دیکته خارجی رد می‌کند، ائتلاف بین‌المللی در حال تسریع اقدامات برای پایان ماموریت خود تا پایان سپتامبر است.

حیدر العبودی اعلام کرده بود که ائتلاف بین‌المللی در حال تسریع روند میدانی برای پایان کامل ماموریت خود در عراق تا پایان سپتامبر است.

وی تاکید کرد که موضوع کنترل تسلیحات توسط دولت، یک موضوع کاملا” حاکمیتی عراق است و تابع هیچ دیکته خارجی نیست.

همچنین پیشتر نخست‌وزیر عراق اعلام کرده بود که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهرماه) شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف آمریکایی از این کشور خواهیم بود.

«علی فالح الزیدی» گفته بود که «محدود کردن سلاح‌ها به دولت فقط یک شعار نیست؛ ما اجرای این سیاست را آغاز کرده‌ایم و به آن ادامه خواهیم داد، به ویژه از آنجایی که ۳۰ سپتامبر(هشتم مهرماه) مصادف با خروج کامل نیروهای ائتلاف خواهد بود.»

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=195836

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.