• امروز : جمعه - ۶ شهریور - ۱۴۰۵

«ای ایران» اصفهانی و دف‌نوازی کودک پنج‌ساله در روایت رحمت

  • کد خبر : 197829
  • 06 شهریور 1405 - 10:51
«ای ایران» اصفهانی و دف‌نوازی کودک پنج‌ساله در روایت رحمت
اجرای محمد اصفهانی و همخوانی حاضران با قطعه «ای ایران»، تک‌خوانی کودک پنج‌ساله نمایش «رستاخیز» و نقالی محسن میرزاعلی در دومین شب رویداد هنری «روایت رحمت» مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش نبض وطن، دومین شب رویداد هنری «روایت رحمت» با اجرای گروه‌های موسیقی و نمایشی، نقالی، برنامه‌های آیینی و حضور جمع زیادی از علاقه‌مندان هنر پنجشنبه پنجم شهریور در محوطه مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

برنامه دومین شب نیز همچون شب نخست با دف‌نوازی گروه «دفافان» به سرپرستی مرتضی میر آغاز شد و پس از آن، برنامه با اجراهایی در حوزه موسیقی، نمایش، نقالی و آیین‌های نمایشی ادامه پیدا کرد.

در بخش مجلس نقل، نمایش «به نام محمد، به رسم وحدت» با اجرای مهرانه به‌نهاد و محمد سجادی سهیلی از رشت روی صحنه رفت؛ نمایشی که وحدت، به‌عنوان مضمون اصلی اثر، روایت آن را شکل می‌داد.

پس از اجرای این بخش، سیدعباس سجادی، مجری برنامه، ضمن خیرمقدم به حاضران و قدردانی از حضور مردم، دیگر برنامه‌های شب دوم را معرفی کرد.

«رستاخیز» و حضور متفاوت دو بازیگر کودک

نمایش «رستاخیز» به نویسندگی فاتح بادپروا و کارگردانی مختار محمدی از دیگر بخش‌های دومین شب «روایت رحمت» بود. دف‌نوازی و همخوانی بازیگران در جریان این نمایش، بخشی از ساختار اجرایی آن را شکل می‌داد و اجرای دو بازیگر کودک نمایش نیز مورد توجه حاضران قرار گرفت. هاولان محمدی، ۱۰ ساله، و آراد علیپور، پنج ساله، در این نمایش حضور داشتند.

پس از پایان نمایش، آراد علیپور به دعوت مجری روی صحنه آمد و علاوه بر تک‌خوانی یک قطعه، دف‌نوازی کرد؛ اجرایی که با تشویق حاضران روبه‌رو شد.

در ادامه، بخش موسیقی نواحی با اجرای چند قطعه از سوی گروه موسیقی «آوای دل ایرانشهر» به سرپرستی داود بامری دنبال شد و اعضای این گروه به اجرای قطعات محلی در مدح پیامبر (ص) پرداختند.

خداد شکل زهی‌نسب، نوازنده قیچک، حمید زنگ‌شاهی، نوازنده دهلک، و داود بامری، خواننده، سرپرست گروه و نوازنده زنبورک، اعضای گروه «آوای دل ایرانشهر» را تشکیل می‌دهند.

یکی دیگر از بخش‌های دومین شب رویداد «روایت رحمت»، اجرای آیین نمایشی «سلام وحدت» توسط گروه نمایشی «اهورا» از زاهدان بود. این اثر با حضور هنرمندان این گروه و به نویسندگی و کارگردانی سعید بادینی در محوطه تئاتر شهر اجرا شد.

پس از پایان اجرای گروه اهورا، کلیپی از نظرات حاضران و استقبال مردم در نخستین شب برگزاری «روایت رحمت» برای مخاطبان پخش شد.

«ای ایران» محمد اصفهانی تا دف‌نوازی کودک پنج‌ساله در دومین شب «روایت رحمت»

نقالی پرشور «میرزاعلی» برای تماشاگران

بخش نقالی دومین شب با نعت‌خوانی محسن میرزاعلی در مدح پیامبر (ص) ادامه پیدا کرد. اجرای او فضای متفاوتی در محوطه تئاتر شهر ایجاد کرد و روایت او با همراهی و توجه مخاطبان دنبال شد.

پایان شب دوم با اجرای محمد اصفهانی و همخوانی «ای ایران»

بخش پایانی دومین شب «روایت رحمت» به اجرای محمد اصفهانی اختصاص داشت. اصفهانی در این برنامه قطعاتی از جمله «آفتاب مهربانی»، «ارمغان تاریکی» و «جانان من» را اجرا کرد.

در بخشی از اجرا نیز قطعه «بین زمین و آسمون مونده دل من» به یاد بچه‌های میناب و شهدای وطن اجرا و به آن‌ها تقدیم شد.

قطعه «بی‌واژه» نیز از دیگر بخش‌های این اجرا بود؛ قطعه‌ای ریتمیک که فضای محوطه تئاتر شهر را با شادی و همخوانی حاضران پر کرد.

در ادامه، اصفهانی قطعه «ای ایران» را اجرا کرد؛ اجرایی که با برخاستن حاضران و همراهی و همخوانی آن‌ها همراه شد و از لحظات به‌یادماندنی پایان برنامه بود. این قطعه با شعر حسین گل‌گلاب و موسیقی روح‌الله خالقی در این شب اجرا شد و اصفهانی یاد این دو هنرمند را گرامی داشت. همچنین قطعه «دلقک» در فهرست اجراهای این خواننده پرطرفدار قرار داشت که پایان‌بخش اجرای محمد اصفهانی بود.

امیرعلی هدایت‌زاده، ایمان ذاکری، هومن فرهادی، طاهر علی رمضانی، رضا چشمه‌شب و متین شه‌رضایی نیز اعضای گروه موسیقی و نوازندگانی بودند که محمد اصفهانی را در اجرای پنجشنبه‌شب همراهی کردند.

ندا جوادی، آهنگساز و ترانه‌سرا که اشعار و ساخت موسیقی برخی از قطعات اجراشده توسط اصفهانی را نیز بر عهده داشته است، در جمع حاضران حضور داشت و اصفهانی در جریان اجرا از او قدردانی کرد.

خلق آثار تجسمی در کنار اجراهای صحنه‌ای

هم‌زمان با اجرای برنامه‌های صحنه‌ای، آثار هنرمندان بخش هنرهای تجسمی نیز در ضلع غربی محوطه تئاتر شهر در معرض دید مخاطبان قرار دارد. هنرمندان این بخش، آثار خود را به‌صورت زنده و در حضور مردم خلق می‌کنند و حاضران می‌توانند از نزدیک در جریان مراحل شکل‌گیری و خلق آثار قرار بگیرند.

آواز حسام‌الدین سراج و نوای موسیقی ترکمن در سومین شب «روایت رحمت» بروی صحنه می‌روند

طبق برنامه تعیین‌شده، در روز سوم رویداد، گروه دف‌نوازی «دفافان» به سرپرستی مرتضی میر در بخش «نوای آغاز» اجرای خود را ارائه می‌کنند. پس از آن، در بخش مجالس نقالی، «از عالم بالا» با اجرای ناهید گودرزی برای مخاطبان روی صحنه خواهد رفت.

نمایش «رستاخیز» به نویسندگی فاتح بادپروا و کارگردانی مختار محمدی روی صحنه می‌رود؛ نمایشی که پیش از این نیز در رویداد ارائه شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

بخش موسیقی نواحی سومین شب به اجرای قوالی اختصاص دارد و گروه «سلام» به سرپرستی حمید سائل از افغانستان در این بخش به اجرای برنامه می‌پردازند.

در بخش «نقل و نوا» نیز آیین موسیقایی ترکمن با اجرای گروه «مقام چیلار» به سرپرستی امین سعادتی ارائه خواهد شد تا بخشی از ظرفیت‌های موسیقی و آیین‌های مناطق مختلف، در این رویداد پیش روی مخاطبان قرار گیرد.

همچنین در بخش آیین‌های نمایشی، «دس‌براری» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد پاکدل اجرا می‌شود.

اجرای موسیقی توسط حسام‌الدین سراج نیز پایان‌بخش مراسم سومین شب از رویداد «روایت رحمت» خواهد بود.

محفل هنری «روایت رحمت» به مناسبت گرامیداشت هزار و پانصدمین سال میلاد حضرت محمد (ص) و هم‌زمان با هفته وحدت، از چهارم تا هفتم شهریور با حضور هنرمندان حوزه‌های مختلف، از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ در محوطه مجموعه تئاتر شهر در حال برگزاری است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=197829

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.