• امروز : دوشنبه - ۹ شهریور - ۱۴۰۵

دستیار پوتین:‌ روسیه بر همه مشکلات غلبه خواهد کرد

  • کد خبر : 198405
  • 09 شهریور 1405 - 15:50
دستیار پوتین:‌ روسیه بر همه مشکلات غلبه خواهد کرد
دستیار رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه «امروز متحدان سابق ما در ائتلاف ضد هیتلر به طور فعال از نازی‌ها از جمله در اوکراین حمایت می‌کنند»، گفت‌: روسیه بر همه مشکلات غلبه خواهد کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری تاس، نیکولای پاتروشف دوشنبه در کنفرانسی با موضوع هشتاد و پنجمین سالگرد ورود نخستین کاروان متفقین در آرخانگلسک روسیه افزود: کشورهای غربی در قطب شمال و همچنین قطب جنوب تمام تلاش خود را برای تضعیف توانایی‌های اقتصادی و دفاعی روسیه انجام می‌دهند.

رئیس شورای دریایی روسیه – نهاد سیاستگذار در صنعت کشتی‌سازی، استراتژی‌های نیروی دریایی و حفاظت از منافع این کشور در قطب شمال – تصریح کرد: غرب، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از توسعه لجستیک و امنیت دریایی بین‌المللی در قطب شمال انجام می‌دهد.

وی در عین حال تأکید کرد:‌ روسیه بدون شک بر همه مشکلات غلبه خواهد کرد.

پاتروشف اظهار داشت:‌ اجرای جامع پروژه‌های سرمایه‌گذاری جدید، تشکیل کریدور حمل و نقل ترانس-قطب شمال، توسعه زیرساخت‌های انرژی، تشدید تحقیقات علمی و تأمین حفاظت قابل اعتماد از سرزمین‌ها و آب‌های قطبی ما به تقویت امنیت ملی روسیه و بهبود کیفیت زندگی در منطقه قطب شمال کمک خواهد کرد.

در این پیوند، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه در مقاله ای اعلام کرد: مسکو فعالیت‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) در منطقه قطب شمال را تهدیدی مستقیم علیه امنیت روسیه می‌داند.

لاوروف تصریح کرد: این فعالیت‌های نظامی در شمال دور، تهدیدی مستقیم علیه امنیت روسیه ایجاد می‌کند. خطر وقوع حوادثی که می‌تواند به رویارویی نظامی منجر شود و پیامدهای فاجعه باری داشته باشد، در حال افزایش است.

این مطالب در شرایطی مطرح شده است که اعضای این ائتلاف پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، حضور نظامی خود را در این منطقه افزایش داده‌اند.

ناتو در ماه فوریه (بهمن/اسفند ۱۴۰۴) عملیاتی با عنوان «نگهبان قطب شمال» را برای تقویت حضور خود در مناطق شمالی آغاز کرد. این اقدام نشان دهنده افزایش تمرکز این ائتلاف بر قطب شمال در بحبوحه تنش‌ها با روسیه و تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، برای به دست آوردن گرینلند است.

رویترز در این باره نوشت:‌ روسیه که ناوگانی متشکل از زیردریایی‌های مجهز به سلاح هسته‌ای نیز در قطب شمال دارد، این منطقه را حوزه نفوذ و منافع خود می‌داند و در عین حال در حال توسعه یک مسیر دریایی برای برقراری ارتباط با کشورهای آسیایی است.

این رسانه غربی نوشت:‌ روسیه بزرگ‌ترین حضور نظامی و گسترده‌ترین زیرساخت‌های نظامی را در منطقه قطب شمال در اختیار دارد و در سال‌های اخیر نیز چین فعالیت‌های خود را در این منطقه سرشار از منابع معدنی افزایش داده که بخش عمده آن با همکاری مسکو انجام می‌شود.

بنا بر این گزارش، نروژ که با روسیه مرز مشترک دارد، در ماه جاری میلادی یک تیپ نظامی را که مقر آن در منطقه قطب شمال قرار دارد، گسترش داد. این اقدام تازه‌ترین تلاش یکی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی برای تقویت حضور و زیرساخت‌های دفاعی خود در منطقه پس از جنگ اوکراین است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=198405

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.