• امروز : چهارشنبه - ۱۱ شهریور - ۱۴۰۵

جمالی‌نژاد: هویت ورودی‌های اصفهان نیازمند بازطراحی متناسب با جایگاه گردشگری استان است

  • کد خبر : 198864
  • 11 شهریور 1405 - 11:39
جمالی‌نژاد: هویت ورودی‌های اصفهان نیازمند بازطراحی متناسب با جایگاه گردشگری استان است
استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت ارتقای سیمای ورودی‌های استان گفت: مسافران در برخی محورهای مواصلاتی تا مسافت زیادی پس از ورود به استان، نشانه‌ای که شایسته معرفی اصفهان باشد مشاهده نمی‌کنند و لازم است ورودی‌های استان با طراحی هویت‌بخش و متناسب با جایگاه تاریخی و گردشگری اصفهان بازآرایی شود.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد روز چهارشنبه در دوازدهمین جلسه میز گردشگری استان اصفهان با اشاره به ورود مسافران از محورهای مختلف به اصفهان اظهار داشت: مسافرانی که از سمت شیراز یا دیگر مسیرهای مواصلاتی وارد استان می‌شوند، گاهی تا مسافت زیادی متوجه ورود خود به محدوده استانی و شهری اصفهان نمی‌شوند و این موضوع نیازمند بازنگری جدی در تابلوهای راهنما و عناصر بصری ورودی‌های استان است.

وی با اشاره به تجربه استان یزد در ساماندهی مبادی ورودی پس از ثبت جهانی این استان گفت: در یزد با استفاده از مشاوران مجرب، طرح‌های بصری مناسبی برای ورودی‌ها اجرا شد و اصفهان نیز می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان، ورودی‌هایی متناسب با هویت تاریخی، فرهنگی و گردشگری خود ایجاد کند.

جمالی‌نژاد همچنین بر ضرورت ساماندهی منظر جاده‌ای و مقابله با رهاسازی زباله و نخاله‌های ساختمانی در محورهای مواصلاتی تأکید کرد و گفت: وضعیت زباله و نخاله‌های ساختمانی در ورودی‌های شمالی، جنوبی، شرقی و غربی اصفهان مناسب و زیبنده این استان نیست.

وی افزود: مردم، شهر اصفهان را به عنوان شهری پاکیزه می‌شناسند و دستگاه‌های متولی و شهرک‌های صنعتی باید متناسب با سهم و وظیفه قانونی خود برای ساماندهی این وضعیت وارد عمل شوند تا از حاشیه‌سازی و رهاسازی غیرمجاز پسماند در اطراف محورهای مواصلاتی جلوگیری شود.

استاندار اصفهان پیشنهاد کرد برای جلوگیری از تکرار این وضعیت، مکان‌های مشخص و محصور برای تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مسیرهای بین‌راهی جانمایی و احداث شود و گفت: می‌توان با هزینه‌ای اندک، محیط‌های بسته‌ای ایجاد کرد تا کامیون‌ها و خودروهای حمل نخاله، پسماند خود را در نقاط مشخص تخلیه کنند و از رهاسازی آشکار آن در محورهای گردشگری جلوگیری شود.

وی در ادامه بر ضرورت تعیین تکلیف طرح‌های معطل‌مانده در حوزه گردشگری تأکید کرد و افزود: برخی طرح‌ها و برنامه‌های این حوزه نزدیک به ۱۸ ماه است که متوقف مانده و فعال نشده‌اند و لازم است با هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف، روند اجرای آن‌ها شتاب گیرد.

استاندار اصفهان همچنین توسعه استراحتگاه‌های بین‌راهی را از نیازهای مهم گردشگری استان دانست و گفت: در کنار ساماندهی منظر جاده‌ای و ورودی‌های استان، باید روند ساخت و رونق استراحتگاه‌های بین‌راهی برای ارائه خدمات مناسب به گردشگران نیز سرعت پیدا کند.

جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: ساماندهی ورودی‌های استان، بهسازی تابلوهای راهنما، حذف آلودگی‌های بصری، مدیریت نخاله‌های ساختمانی و توسعه زیرساخت‌های خدماتی در مسیرهای مواصلاتی، مجموعه اقداماتی است که می‌تواند در ارتقای تصویر اصفهان نزد گردشگران و مسافران ورودی به استان مؤثر باشد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=198864

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.