• امروز : پنج شنبه - ۱۲ شهریور - ۱۴۰۵

کشف ۲.۵ تن چوب قاچاق «تاغ» در اصفهان

  • کد خبر : 199074
  • 12 شهریور 1405 - 8:00
کشف ۲.۵ تن چوب قاچاق «تاغ» در اصفهان
اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اصفهان از کشف و توقیف بیش از ۲.۵ تن چوب غیر مجاز جنگلی از نوع «تاغ» و دستگیری ۲ متهم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش نبض وطن، روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اصفهان اعلام کرد: در راستای تشدید اقدامات حفاظتی و مقابله با قاچاق فرآورده‌های منابع طبیعی، عملیات شناسایی و برخورد با قاچاقچیان چوب با همکاری یگان حفاظت این اداره و ماموران کلانتری «قهجاورستان» اجرا شد.

در این عملیات مشترک، بیش از ۲.۵ تن چوب غیرمجاز تاغ کشف و ضبط گردید و محموله قاچاق پس از انجام اقدامات اولیه به انبار تعیین‌شده انتقال یافت. همچنین در این رابطه یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه وانت نیسان نیز توقیف شد.

بر اساس این گزارش، ۲ متهم مرتبط با حمل و قاچاق این محموله دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای رسیدگی و طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=199074

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.