• امروز : پنج شنبه - ۱۲ شهریور - ۱۴۰۵

آخرین رقص اسطوره افسانه‌ای بوسنی در لیگ ملت‌های اروپا؛ وداع ژکو با بازی‌های ملی

  • کد خبر : 199175
  • 12 شهریور 1405 - 15:37
آخرین رقص اسطوره افسانه‌ای بوسنی در لیگ ملت‌های اروپا؛ وداع ژکو با بازی‌های ملی
ادین ژکو اسطوره افسانه‌ای بوسنی و هرزگوین اعلام که پس از بازی با سوئد در لیگ ملت‌های اروپا از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.

به گزارش نبض وطن، ادین ژکو اسطوره بوسنی و هرزگوین رسما اعلام کرد که قصد دارد از فوتبال ملی خداحافظی کند و به این ترتیب او دوران حرفه‌ای تاریخی خود را به پایان رساند. مهاجم شالکه که در سال‌های پایانی دوران حرفه‌ای خود همچنان چهره‌ای افسانه‌ای برای کشورش بوده است، پس از آخرین حضورش در تیم ملی بوسنی و هرزگوین در ماه آینده از این تیم خداحافظی خواهد کرد.

ژکو بازنشستگی قریب‌الوقوع خود از فوتبال ملی را اعلام کرد و پایان یک سفر شگفت‌انگیز با بوسنی و هرزگوین را رقم زد. این مهاجم ۴۰ ساله که در حال حاضر برای شالکه بازی می‌کند، برای آخرین بار در لیگ ملت‌های اروپا مقابل سوئد در دوم اکتبر، پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن خواهد کرد.

ستاره سابق منچستر سیتی، ولفسبورگ و اینتر که اولین بازی خود را برای تیم بزرگسالان در سال ۲۰۰۷ مقابل ترکیه انجام داد، دوران درخشانی را در عرصه جهانی سپری کرده است. او هم به عنوان بازیکن با بیشترین بازی ملی و هم به عنوان رکورددار گلزنی کشورش، از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد و میراثی را از خود به جا خواهد گذاشت که نسل کاملی از فوتبال بوسنی را تعریف کرده است.

آخرین رقص اسطوره افسانه‌ای بوسنی در جام ملت‌های اروپا؛ وداع ژکو با بازی‌های ملی

 

این مهاجم کهنه‌کار با تأیید این خبر در اینستاگرام نوشت: هیچ چیزی در دوران حرفه‌ای من با غروری که هر بار که این پیراهن را پوشیده‌ام قابل مقایسه نیست. این رویای کودکی من بود. رویایی که در هر ۱۵۱ باری که افتخار نمایندگی کشورم در زمین فوتبال را داشتم، با خود حمل می‌کردم. خیلی چیزها تغییر کرده و من هم تغییر کرده‌ام، اما عشق من به این پیراهن هرگز تغییر نکرده است. حالا احساس می‌کنم زمان کناره‌گیری فرا رسیده است. اگر به سن ۴۰ سالگی با تیم ملی رسیده‌ام، به این دلیل است که واقعا هر چه داشتم را دادم. هر بار. همه چیز.

ژکو همچنین از هواداران خواست تا در یک شب پایانی به او بپیوندند و افزود: فقط امیدوارم آن شب مقابل سوئد آنجا باشید تا بتوانیم یک احساس دیگر را با هم به اشتراک بگذاریم. می‌خواهم آخرین شب نمایندگی کشورم را اینگونه تجربه کنم: با حضور همه شما در کنارم.

تأثیر ژکو بر فوتبال بوسنی را نمی‌توان نادیده گرفت. او در طول ۱۵۱ بازی، ۷۳ بار دروازه حریفان را باز کرد و جایگاه خود را به عنوان یک نماد ملی تثبیت کرده است. گل‌های او در کمک به کشورش برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۴، اولین حضور آنها در یک تورنمنت بزرگ به عنوان یک کشور مستقل، حیاتی بود.

این مهاجم این دستاورد مهم را به عنوان اوج دوران حرفه‌ای خود برجسته کرد و خاطرنشان کرد: راهیابی به اولین جام جهانی ما در سال ۲۰۱۴ همچنان یکی از شادترین لحظات زندگی من به عنوان یک فوتبالیست است. احساساتی که در زمان گل زدن به ولز و سپس در زنیتسا مقابل ایتالیا در ماه مارس داشتم، برای همیشه در قلب من خواهد ماند. دیدن مردمم که در خیابان‌های شهرهایمان جشن می‌گیرند، هدیه‌ باورنکردنی دیگری بود که فوتبال به من داده است.

آخرین رقص اسطوره افسانه‌ای بوسنی در جام ملت‌های اروپا؛ وداع ژکو با بازی‌های ملی

 

حتی در اواخر دوران حرفه‌ای، ژکو به درخشش در بزرگترین صحنه‌ها ادامه داد. او نقش محوری در رسیدن بوسنی به جمع ۳۲ تیم برتر جام جهانی ۲۰۲۶ داشت و تضمین کرد که نفوذ او تا چهل سالگی‌ همچنان در تیم ملی بوسنی و هرزگوین زیاد بوده است.

اکنون تمرکز او روی بازی دوم اکتبر است، زمانی که بوسنی و هرزگوین در لیگ ملت‌ها به مصاف سوئد می‌رود. این بازی نه تنها به عنوان یک آزمون رقابتی حیاتی، بلکه به عنوان یک وداع احساسی برای بزرگترین بازیکن تاریخ این کشور نیز خواهد بود.

بدون شک هواداران برای بدرقه کاپیتان خود که شایسته آن است، به ورزشگاه هجوم خواهند آورد. پس از وقفه بازی‌های ملی، ژکو توجه خود را به وظایف باشگاهی خود در شالکه باز خواهد گرداند و پرونده دوران حرفه‌ای بین‌المللی خود را که شادی بی‌سابقه‌ای را به خیابان‌های بوسنی آورده است، خواهد بست.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=199175

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.