• امروز : دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵

مورینیو: تقابل با اینتر یک بازی معمولی برای من است/ چرا تکرار پنالتی رئال بررسی نشد؟

  • کد خبر : 200237
  • 16 شهریور 1405 - 18:50
مورینیو: تقابل با اینتر یک بازی معمولی برای من است/ چرا تکرار پنالتی رئال بررسی نشد؟
سرمربی پرتغالی رئال مادرید گفت: تقابل با اینتر، یک بازی معمولی برایم است و شاید قبل و بعد از آن بازی، احساسی شوم.

به گزارش نبض وطن، رئال مادرید فرداشب در اولین دیدار در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا میزبان اینتر است. مسابقه‌ای که برای ژوزه موریینو مصاف با تیم سابقش است، تیمی که با آنها توانست فاتحلیگ قهرمانان اروپا شود.

مورینیو در نشست خبری پیش از این مسابقه با اینتر، اعتراف کرد که رویارویی با نراتزوری برای او جنبه احساسی دارد.

او در پاسخ به این سوال که آیا رویارویی با باشگاه سابقش، تیمی که با آن سه‌گانه تاریخی را به دست آورده، چیزی را در او برمی‌انگیزد، گفت: بعد از مسابقه، بله اما در طول مسابقه نه. در طول مسابقه، این فقط یک بازی دیگر است.

موریینیو اظهار کرد: فکر نمی‌کنم در طول مسابقه، کسی در مورد فردی که روی نیمکت رئال مادرید نشسته صحبت کند. در طول مسابقه، به هیچ چیز از گذشته فکر نخواهم کرد. من برای چیوو و دستاوردهایش بسیار خوشحالم. قبل و بعد از مسابقه با او صحبت خواهم کرد.

سرمربی پرتغالی پس از شکست مقابل رئال بتیس در لالیگا که با از دست رفتن پنالتی توسط کیلیان امباپه همراه بود، بازیکنانش را ساده‌لوح خطاب کرد که نتوانسته‌اند خطاهایی که روی آنها می‌شد را به داور ثابت کنند. البته او اصرار داشت که این کلمه انتقاد نیست. مورینیو معتقد بود به دلیل تخلف بازیکنان بتیس باید پنالتی رئال تکرار می‌شد.

او توضیح داد: معنی کلمه ساده‌لوح به جنبه فرهنگی مربوط می‌شود. شاید کلمه ساده‌لوح به عنوان چیزی منفی تعبیر شده باشد، اما من آن را به عنوان انتقاد نگفتم، بلکه واقعیت را همانطور که هست توصیف کردم. فردا به خوبی خواهید فهمید که منظورم چیست. شما آن را به راحتی درک خواهید کرد.

البته او در ادامه درباره شکست در آخرین دیدار در لالیگا تاکید کرد: ما به بتیس باختیم چون نتوانستیم خروجی تهاجمی خود را به گل تبدیل کنیم. اما چرا تکرار پنالتی بررسی نشد؟ آیا فناوری ویدیویی VAR قوانین بازی را نمی‌داند یا به این دلیل که نمی‌خواست! این موضوعی است که دوست دارم مسئولان به آن پاسخ دهند.

وی افزود: اگر VAR درخواست بررسی تکرار پنالتی را به دلیل تخلف بازیکنان بتیس نکرده، قانون را نمی‌داند، پس باید برود و کارش را رها کند. اگر درخواست بررسی آن را نکرده چون نمی‌خواسته، این بدتر است. پس چیزی بدتر از این هم وجود دارد، اگر او قانون را نمی‌دانست، چرا داور را به صفحه بررسی صدا نزد؟ موضوع کمی عجیب است.

مورینیو البته در ادامه از شکی که برای او به وجود آمده، دفاع کرد و گفت: می‌خواهم با حسن نیت پیش بروم و فرض کنم که داور نمی‌دانسته بازیکن بتیس در جریان ضربه پنالتی داخل محوطه جریمه است. ترجیح می‌دهم موضوع را اینطور تفسیر کنم. اما VAR باید این کار را انجام دهد. اگر چند هفته یا چند ماه دیگر وضعیت مشابهی رخ دهد، پنالتی بررسی خواهد شد.

البته مورینیو از ربط دادن شکست رئال مقابل بتیس به این حادثه خودداری کرد و یادآور شد: می‌خواهم روشن کنم که ما به خاطر این حادثه نباختیم، زیرا حتی اگر پنالتی بررسی می‌شد، ممکن بود آن را هدر دهیم. اما به عنوان مربی رئال مادرید و به عنوان کسی که در فوتبال کار می‌کند، می‌خواهم بدانم که چرا پنالتی و تخلف بازیکنان بتیس بررسی نشد. می‌خواهم مسئولان در این مورد به من پاسخ دهند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=200237

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.