• امروز : چهارشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۵

مصر و اردن از تصمیم و ادعای انگلیس درباره شهرک‌های صهیونیستی استقبال کردند

  • کد خبر : 200577
  • 18 شهریور 1405 - 4:30
مصر و اردن از تصمیم و ادعای انگلیس درباره شهرک‌های صهیونیستی استقبال کردند
مصر و اردن از تصمیم دولت انگلیس برای ممنوعیت تجارت کالاها و خدمات مرتبط با شهرک‌های غیرقانونی اسرائیلی در سرزمین‌های فلسطینی اشغالی استقبال کردند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، این دو کشور همچنین این تصمیم دولت لندن را گامی مهم و همسو با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی برای مقابله با شهرک‌سازی‌های صهیونیستی و جلوگیری از تضعیف راهکار دو دولتی دانستند.

سران انگلیس، فرانسه و کانادا در بیانیه‌ای مشترک، گسترش شهرک‌سازی و افزایش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست را تهدیدی مستقیم و فوری برای ثبات منطقه خوانده و بر لزوم ممنوعیت واردات کالا از شهرک‌های غیرقانونی و اعمال محدودیت علیه تسهیل‌کنندگان و منتفعان آنها تأکید کردند.

اندی برنهام نخست‌وزیر انگلیس، امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه و مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا امروز (سه‌شنبه) در این بیانیه که دفتر نخست‌وزیری انگلیس منتشر کرد، اعلام کردند که سه کشور برای ممنوعیت واردات کالا از شهرک‌ها و اجرای اقدامات هدفمند علیه شهرک‌ها و کسانی که فعالیت آنها را تسهیل می‌کنند یا از آن سود می‌برند، اقدام خواهند کرد.

سران سه کشور با تأکید بر غیرقانونی‌بودن شهرک‌ها بر اساس حقوق بین‌الملل، توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری، از جمله تازه‌ترین تصمیم دولت رژیم صهیونیستی برای پیشبرد طرح «ای‌وان» و افزایش شدید خشونت شهرک‌نشینان را تهدیدی مستقیم و فوری علیه چشم‌انداز صلح و ثبات در منطقه توصیف کردند.

در این بیانیه آمده است: «یک سال پیش، کشور فلسطین را به رسمیت شناختیم. اکنون زمان آن رسیده است که پیش از آنکه دیر شود، برای عمل به تعهد خود در حفاظت از راه‌حل دو دولتی، منافعمان و دفاع از ارزش‌هایمان، اقدامات بیشتری انجام دهیم.»

رهبران انگلیس، فرانسه و کانادا دستیابی به آنچه راه‌حل دو دولتی نامیده می‌شود را برای صلح، ثبات و امنیت در غرب آسیا و فراتر از آن ضروری دانستند و حفاظت از این چشم‌انداز را از منافع بنیادین ملی سه کشور خواندند.

آنها همچنین این اقدام هماهنگ را نقطه عطف دیگری در رویکرد خود برای حفاظت از راه‌حل دو دولتی توصیف کرده و از برگزاری نشستی به ریاست مشترک سه کشور در جریان مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اواخر ماه جاری میلادی خبر دادند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=200577

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.