• امروز : چهارشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۵

خدادادی: دشمن را مجبور به اجرای تعهداتش کنیم

  • کد خبر : 200651
  • 18 شهریور 1405 - 10:59
خدادادی: دشمن را مجبور به اجرای تعهداتش کنیم
رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به تعهدات زیاد آمریکا در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، گفت: باید تمام تلاش‌مان را انجام دهیم که دشمن را مجبور به عمل به تعهداتش کنیم.

به گزارش نبض وطن، زهرا خدادادی با اشاره به تلاش برخی افراد و جریانها برای ایجاد دودستگی و تفرقه در جامعه گفت: رهبر انقلاب اسلامی روی حفظ وحدت و انسجام ملی و پرهیز از دوقطبی سازی تاکید کرده‌اند که به عنوان مهم‌ترین وظیفه همه باید در این جهت تلاش کنیم.

وی ادامه داد: دشمن اخیرا چون به اهداف خودش در جنگ نرسیده، درصدد است که با ایجاد شکاف و دودستگی برای رسیدن به اهدافش از اختلاف و آشفتگی روانی جامعه بهره برداری کند. در این باره نباید در زمین دشمن بازی کنیم و اجازه ندهیم که این اختلافات بعضا منجر ناامنی شود تا دشمن از آن‌ سوءاستفاده کند.

دشمن را برای عمل به تعهداتش مجبور کنیم

نماینده مردم ملکان در مجلس تصریح کرد: ما در اوج قدرت و عزت، مذاکره کردیم و در این فضا یادداشت تفاهم امضا شد. در واقع دشمن امتیازاتی به ما داد و هیچ امتیازی ندادیم، منتها آنها بدعهد هستند و تاکنون به هیچ‌یک از تعهداتشان عمل نکرده‌اند و احتمال زیاد در آینده هم عمل نخواهند کرد.

خدادادی تاکید کرد: ما تمام تلاش‌مان را باید انجام دهیم که دشمن را مجبور به عمل به تعهداتش کنیم و اگر یک روزی هم دیدیم که هیچ زبان خوشی به جز جنگ نمی‌فهمد قطعا اقدامات بازدارنده انجام خواهیم داد.

وی شرایط کشور را در دو سال گذشته ویژه دانست و گفت: هیچ زمانی از ابتدای انقلاب تاکنون در چنین شرایطی قرار نداشتیم و اقدامات دولت در این شرایط واقعا قابل قبول و مطلوب بوده است. خدماتی که دولت در جنگ اخیر انجام داد باعث شد مردم کمتر احساس کنند در شرایط جنگی قرار دارند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس افزود: در جنگ اخیر به لحاظ تأمین کالاها با کمبود مواجه نشدیم و در موضوع تامین کالاهای اساسی در بازار با کمبودی رو به رو نشدیم. این نشان می‌دهد که دولت جوری عمل کرد که احساس جنگ در مردم وجود نداشته باشد. اگر چه که برای کنترل قیمت‌ها و کسری بودجه دولت باید توجه بیشتری کند.

وظیفه خودمان می‌دانیم به دولت کمک کنیم

خدادادی ادامه داد: به عنوان مجلس هم وظیفه خودمان می‌دانیم به دولت کمک کنیم. بهمین منظور برای رفع موانع و رفع مشکلات و برای تسهیل‌گری اقداماتی انجام داده‌ایم. حتی در خصوص لایحه بودجه هم مجلس این اعلام آمادگی را داشته که با اصلاح لایحه بودجه به پیشبرد کارهای دولت و بهبود اوضاع معیشتی مردم کمک کند.

نماینده مردم ملکان در مجلس ادامه داد: این آمادگی را داریم که با همدیگر، یعنی مجلس و دولت، اصلاح بودجه را انجام دهیم جلوی کسری بودجه و تورم را بگیریم و انتظارمان از دولت این است که در خصوص تورم و معیشت توجه بیشتری داشته باشد.

اجرای برنامه هفتم پیشرفت با تمرکز بر حوزه زنان و خانواده

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در مورد فعالیت های این فراکسیون گفت: یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت فراکسیون زنان و خانواده، اجرای برنامه هفتم پیشرفت با تمرکز بر حوزه زنان و خانواده است که در این زمینه بیش از ۱۰ جلسه تخصصی برگزار شده و مکاتبات متعددی با دستگاه‌های مرتبط انجام داده‌ایم تا چالش‌ها و خلاها را حل کنیم.

وی ادامه داد: وضعیت خانواده‌ها خصوصا مسائل مربوط به دختران و همچنین شرایط اجتماعی که پس از جنگ به وجود آمده از موضوعات مورد بررسی ما بوده است، شرایط جدید نیازمند نگاه تازه، سیاست‌گذاری‌های جدید و برنامه‌های متناسب با وضعیت موجود است.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=200651

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.