• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

پوتین: کی‌یف در تحقق هدف اصلی خود از تهاجم به کورسک ناکام ماند

  • کد خبر : 86846
  • 13 شهریور 1403 - 2:33
پوتین: کی‌یف در تحقق هدف اصلی خود از تهاجم به کورسک ناکام ماند
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه حمله ارتش اوکراین به منطقه کورسک به منظور توقف پیشروی روسیه در دونباس انجام شد، تاکید کرد: کی‌یف در تحقق هدف اصلی خود از تهاجم به کورسک ناکام ماند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری تاس، رئیس جمهور روسیه در دیدار با دانش‌آموزان مدرسه شماره ۲۰ در شهر قیزیل مرکز جمهوری تووا در منطقه سیبری روسیه، گفت: اقدام تحریک‌آمیز اوکراین علیه منطقه کورسک روسیه که با هدف جلوگیری از پیشروی نیروهای ما در دونباس انجام شد، با شکست پایان خواهد یافت.

پوتین با اشاره به اینکه مردم روسیه روزهای سختی را به ویژه در منطقه کورسک سپری می‌کنند، اظهار کرد: ما قطعاً باید اراذل و اوباشی را که به خاک روسیه در منطقه کورسک نفوذ کرده‌اند از بین ببریم و به تلاش‌های اوکراین برای ایجاد بی‌ثباتی در مناطق مرزی خود یک بار برای همیشه رسیدگی کنیم.

رئیس جمهور روسیه در ادامه با اشاره به اینکه کی‌یف در تحقق هدف اصلی خود از تهاجم به منطقه کورسک ناکام ماند، خاطرنشان کرد: آنها می‌خواستند با این اقدام پیشروی ارتش روسیه در دونباس را متوقف کنند اما نتیجه این شد که پیشروی نیروهای ما در دونباس نه تنها متوقف نشد بلکه سرعت آن هم افزایش پیدا کرد و مدت زیادی بود که در این منطقه با چنین سرعتی پیشروی نکرده بودیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=86846

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.