• امروز : چهارشنبه - ۲۶ آذر - ۱۴۰۴
خانه دسته‌بندی نشده

“لری تسلر”، مخترع “کپی و پیست” درگذشت

  • کد خبر : 950
  • 01 اسفند 1398 - 11:13
"لری تسلر"، مخترع "کپی و پیست" در سن ۷۴ سالگی درگذشت.

به گزارش نبض وطن، “لری تسلر”، مخترع “کپی و پیست” در سن ۷۴ سالگی درگذشت؛ تسلر نقشی کلیدی در توسعه طیفی از محصولات اپل داشت و به عنوان نایب رئیس اپل نت و اپل ادونسد تکنولوژی گروپ فعالیت می‌کرد. او پس از تحصیل در دانشگاه استنفورد در واحد تحقیق و توسعه شرکت Xerox PARC مشغول کار شد.
مهم‌ترین دستاورد او اختراع کات، کپی و پیست بود؛ این قابلیت اکنون در تمام رایانه‌های مدرن وجود دارد. او در سال ۱۹۷۹ میلادی با استیو جابز ملاقات کرد. در آن زمان اپل قصد داشت واحد Xerox PARC را خریداری کند. سیستم‌های موجود در Xerox PARC بعدها الهام بخش ساخت رایانه مکینتاش شد.
تسلر یک سال پس از ملاقات با جابز، در پروژه “لیزا” متعلق به اپل فعالیت کرد که هدف از آن تلاش برای ساخت رایانه تجاری بود، اما این پروژه شکست خورد.
با این وجود پروژه مذکور گامی مهم در صنعت فناوری به حساب می‌آید که به پیشرفت فناوری‌های رایانشی منجر شد. تسلر پس از اپل، در آمازو و یاهو فعالیت کرد و در دهه گذشته به عنوان مشاور فناوری با شرکت‌ها همکاری می‌کرد.
منبع: خبرگزاری مهر

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=950

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.