• امروز : جمعه, ۱ آبان , ۱۴۰۵

امام جمعه لنجان: هدف ایران در نبرد پیش‌رو تنبیه قطعی دشمن و دستیابی به بازدارندگی پایدار است

  • کد خبر : 211476
  • 23 اکتبر 2026 - 14:00
امام جمعه لنجان: هدف ایران در نبرد پیش‌رو تنبیه قطعی دشمن و دستیابی به بازدارندگی پایدار است
امام جمعه شهرستان لنجان با اشاره به تحولات و شرایط حساس پیش‌رو، هدف جمهوری اسلامی ایران در نبرد احتمالی آینده را تنبیه و مجازات قطعی دشمنان و دستیابی به قدرت بازدارندگی پایدار دانست و تأکید کرد که در این مرحله، هیچ‌گونه خط قرمزی برای دفاع از منافع کشور رعایت نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، حجت‌الاسلام‌ حسین افشاری در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه زرین شهر با بیان اینکه داده‌های میدانی از نزدیکی «ساعت صفر» و آغاز شرایطی جدید حکایت دارد، اظهار داشت: تجربه جنگ‌های گذشته نشان داده که پاسخ ایران مقتدر فراتر از تصور دشمنان خواهد بود و قدرت تهاجمی کشور، فیصله‌بخش و بازدارنده خواهد عمل کرد.

وی افزود: برخلاف گذشته و با وجود تمامی تذکرات، در شرایط فعلی هیچ خط قرمزی برای دفاع از خود نخواهیم داشت و دنیا چهره متفاوتی از قدرت واقعی ایران را به تماشا خواهد نشست؛ به‌گونه‌ای که اثری از رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا باقی نخواهد ماند.

خطیب جمعه لنجان با اشاره به وضعیت حاکم بر ایالات متحده و هم‌پیمانانش تصریح کرد: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا امروز در باتلاقی که خودش ایجاد کرده، گرفتار شده و دچار تضاد و پارادوکس شدیدی است. محاسبات غرب و حامیان منطقه‌ای آن‌ها درباره کارشکنی علیه ایران شکست خورده و امروز آن‌ها علاوه بر قیمت‌های سرسام‌آور انرژی و چالش‌های اقتصادی، با نارضایتی‌های داخلی و پیامدهای سیاسی مواجه شده‌اند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان لنجان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به توطئه‌های کشورهای غربی و اروپایی در ناآرامی‌ها، خاطرنشان کرد: توطئه‌هایی که غرب برای ایجاد اغتشاش در ایران طراحی کرده بود، امروز دامان خود آن‌ها را گرفته است؛ در حالی که حامیان آشوب‌ها در ایران به دنبال تسلیح اغتشاشگران و حمله به نیروهای امنیتی و اموال عمومی بودند، امروز بحران‌های اجتماعی گریبان‌گیر خودشان شده است.

دکتر افشاری با تأکید بر لزوم حضور پرشور و آگاهانه مردم در صحنه، گفت: مردم بصیر ایران همواره با حضور خود توطئه‌های داخلی را خنثی کرده‌اند؛ امروز نیز اولویت نخست حضور در میادین است، هرچند دولت نیز باید با جدیت به حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بپردازد.

امام جمعه لنجان در پایان با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه، حضرت زهرا (س) را بزرگ‌ترین قهرمان جهاد تبیین خواند و تصریح کرد: مبلغان و مداحان باید از این فرصت برای تبیین درس‌های امام‌شناسی، دشمن‌شناسی و زمان‌شناسی با محوریت خطبه فدکیه بهره گیرند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=211476

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.