• امروز : چهارشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۵
نخست وزیر عراق:

بغداد وارد دوران جدیدی شده است

  • کد خبر : 205828
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰:۴۸
بغداد وارد دوران جدیدی شده است
علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق در اظهاراتی، گفت: بغداد وارد دوران جدیدی شده است که از کشوری به عنوان میدان درگیری به کشوری مستقل تبدیل می‌شود که می تواند از سرزمین و حاکمیت خود دفاع کند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری واع، الزیدی در اظهاراتی به مناسبت خروج کامل نظامیان خارجی از عراق، افزود: عراقی‌ها در طول سال‌های گذشته هزینه سنگینی پرداخته‌اند.

وی اضافه کرد: عراق در طول سال‌های گذشته با افزایش تفنگ‌ها به جای یک کشور امن برای فرزندان خود به میدان نبرد دیگران تبدیل شده بود.

الزیدی خطاب به نیروهایی که به خاطر عراق مبارزه کرده‌اند، گفت: در قلب کشور باشید و نه در خارج از آن.

وی افزود: مکان سلاح و نیروهای شما در حکومت و نهادهای آن است تا تجربه‌ها و فداکاری‌های آنها نیروی مضاعفی برای خدمت به عراق باشد.

نخست وزیر عراق گفت: کشور، فرزندان خود را طرد نمی‌کند بلکه توان آنها را چارچوب قانون اساسی تنظیم می‌کند.

الزیدی اضافه کرد: به مقابله با چالش‌ها و توسعه و افزایش درآمدهای عراق ادامه می‌دهیم.

وی در پایان از مرجعیت عالی در نجف اشراف به خاطر موضع قاطع خود در زمینه دفاع از عراق و ملتش قدردانی کرد.

وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش آمریکا خروج خود از عراق را تکمیل کرده است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=205828

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.