• امروز : سه شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵

سوئیس روابط خود را با کره شمالی احیا می‌کند

  • کد خبر : 212321
  • 27 اکتبر 2026 - 5:30
سوئیس روابط خود را با کره شمالی احیا می‌کند
دولت سوئیس اعلام کرد که ایگنازیو کاسیس وزیر خارجه این کشور هفته جاری برای انجام گفت‌وگوهای سیاسی و بازگشایی رسمی دفتر دیپلماتیک سوئیس در پیونگ‌یانگ، به کره شمالی سفر خواهد کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از رویترز، سفر کاسیس به کره شمالی پنجشنبه آغاز می‌شود و در جریان آن مراسم رسمی بازگشایی دفتر نمایندگی سوئیس ۳۰ اکتبر (جمعه ۸ آبان) برگزار خواهد شد.

محور گفت‌وگوهای وزیر خارجه سوئیس با مقام‌های کره شمالی شامل ازسرگیری رایزنی‌های دوجانبه میان وزارتخانه‌های خارجه دو کشور، امنیت در شبه‌جزیره کره و مسائل ژئوپلیتیک خواهد بود.

کاسیس پس از آن برای گفت‌وگو با مقام‌های کره جنوبی راهی سئول خواهد شد.

سفارت سوئیس در پکن همچنان مسئول روابط دیپلماتیک و کنسولی با کره شمالی باقی خواهد ماند و دفتر این کشور اروپایی در پیونگ‌یانگ گزارش‌های خود را به این سفارتخانه ارائه خواهد کرد.

این دفتر که از ۱۹ اکتبر فعالیت غیررسمی خود را آغاز کرده است، حضور دیپلماتیک دائمی سوئیس در کره شمالی را احیا می‌کند.

در حالی که سوئیس در سال‌های اخیر تعاملات خود را با پیونگ‌یانگ به‌طور فعال از سر گرفته است اتحادیه اروپا عملا گفت‌وگوهای مستقیم با کره شمالی را متوقف کرده است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=212321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.