• امروز : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵

پاک‌نژاد: ذخیره‌سازی‌های سوخت برای عبور آرام از فصل سرد سال وضع مطلوبی دارد

  • کد خبر : 202218
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۲
پاک‌نژاد: ذخیره‌سازی‌های سوخت برای عبور آرام از فصل سرد سال وضع مطلوبی دارد
وزیر نفت گفت: ذخیره‌سازی‌های سوخت مایع برای عبور بدون خاموشی از فصل سرد سال، وضع مطلوبی دارد.

به گزارش نبض وطن، محسن پاک‌نژاد روز سه شنبه اظهار داشت: حمله به تاسیسات گازی، حدود ۲۳۰ میلیون مترمکعب از ظرفیت پالایش گاز ایران را از میان برد اما تاکنون توانسته‌ایم حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب از این ظرفیت را از محل ظرفیت‌های خالی دیگر پالایشگاه‌های گازی جبران کنیم.

وی یادآورشد: ذخیره‌سازی‌های سوخت مایع، به‌ویژه گازوئیل، به‌گونه‌ای پیش‌بینی شده است که تا ابتدای آبان‌ماه امسال به ظرفیت ذخیره‌سازی حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر خواهیم رسید.

پاک‌نژاد اظهارداشت: در بخش تولید سوخت‌های مایع، افزایشی قابل‌ ملاحظه‌ در تولید گازوئیل داشته‌ایم. تا اواسط پارسال ایران همچنان واردکننده گازوئیل بود.

وزیر نفت گفت:امیدواریم پالایشگاه مهر خلیج فارس تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد؛ این پالایشگاه در حوزه تولید بنزین، گازوئیل و دیگر سوخت‌های مورد نیاز، می‌تواند کمکی موثر به تعادل عرضه و تقاضای فرآورده‌های نفتی کشور داشته باشد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=202218

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.