• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛

اراده طرفین دستیابی به نتیجه در مذاکرات است

  • کد خبر : 118137
  • 04 اردیبهشت 1404 - 8:34
اراده طرفین دستیابی به نتیجه در مذاکرات است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: اراده طرفین بر این است که مذاکرات به نتیجه برسد چون گزینه‌ دیگری نیز وجود ندارد.

به گزارش نبض وطن به نقل از ایسنا، علاءالدین بروجردی اظهار کرد: فکر می‌کنم مراحل ساده‌ کار در دور اول و دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا سپری شده است. معمولا وقتی کار وارد مرحله کارشناسی می‌شود، مرحله چانه‌زنی و بخش مشکل کار است.

وی افزود: آنچه که از ظواهر پیداست، اراده‌ طرفین بر این است که کار به یک نتیجه‌ای برسد؛ البته اگر رژیم خبیث صهیونیستی که به شدت دنبال تخریب کار است، نتواند در بخش آمریکایی تأثیرگذار باشد، چشم‌انداز روشن‌تری در آینده وجود دارد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال گفت: البته این یک تحلیل خوش‌بینانه است؛ واقعیت این است که ما وارد مرحله‌ سخت‌تر کار می‌شویم.

بروجردی افزود: اراده بر این است که مذاکرات به نتیجه برسد چون گزینه‌ دیگری نیز وجود ندارد. جمهوری اسلامی ایران از حق مسلم هسته‌ای‌ خود عقب‌نشینی نمی‌کند پس اگر آمریکایی‌ها به‌دنبال رفع نگرانی‌ و دریافت تضمین هستند، باید امتیاز دهند که این امتیاز رفع تحریم‌هاست.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=118137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.