• امروز : چهارشنبه - ۱۰ دی - ۱۴۰۴
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان خبر داد: 

امحاء ۸ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در استان

  • کد خبر : 118451
  • 06 اردیبهشت 1404 - 19:03
امحاء ۸ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در استان
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان با اشاره به امحاء 8 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در استان گفت: استفاده غیر مجاز از دستگاه های ماینر بدون مجوز وزرات نیرو ممنوع می‌باشد و در سال جدید به شدت مورد پیگرد قانونی و برخورد قضایی قرار خواهد گرفت. 

به گزارش اداره کل روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان،اکبر صالحی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های پیشگیرانه و مقابله‌ای استفاده غیر مجاز و قاچاق دستگاه های رمز ارز(ماینر) در سال ۱۴۰۳ با اقدامات و تلاش‌های مستمر عوامل و تیم‌های بازرسی و با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان، اطلاعات سپاه و پلیس امنیت اقتصادی و شرکت توزیع برق از ۱۵۵ نقطه در سراسر استان،۸۰۰ دستگاه استخراج رمز ارز شناسایی و توقیف و پرونده متخلفین به مراجع ذیصلاح قضایی ارسال شد.

وی افزود:در سال گذشته همچنین در اجرای مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، بیش از ۸ هزار دستگاه ماینر کشف شده امحاء گردید.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان تصریح کرد: با عنایت به ضوابط و مقررات مربوط به کالای قاچاق،دستگاه‌های استخراج رمز ارز که فاقد مجوز قانونی از وزارت صنعت،معدن و تجارت بوده و با فاقد شناسه کالا و کد رهگیری موضوع ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باشد قاچاق محسوب شده و با توجه به مشکل ناترازی برق،استفاده غیر مجاز از دستگاه های ماینر بدون مجوز وزرات نیرو ممنوع می‌باشد و در سال جدید به شدت مورد پیگرد قانونی و برخورد قضایی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است؛مردم استان اصفهان می‌توانند گزارشات خود را به سامانه۱۱۳ وزرات اطلاعات سپاه و ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی اعلام نمایند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=118451

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.