• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴

لزوم ورود اصفهان به ستاد مهندسی جبهه و جنگ/پاسخگویی دستگاه‌ها موجب اعتمادسازی در شرایط فعلی است

  • کد خبر : 126879
  • 25 خرداد 1404 - 19:00
لزوم ورود اصفهان به ستاد مهندسی جبهه و جنگ/پاسخگویی دستگاه‌ها موجب اعتمادسازی در شرایط فعلی است
عضو جامعه مهندسان کشور گفت: اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه مهندسی جبهه و جنگ داشته و باید در شرایط کنونی به این عرصه وارد شود.

به گزارش نبض وطن، عباس حاج‌رسولی‌ها در دیدار استاندار اصفهان با احزاب سیاسی استان با اشاره به شرایط فعلی اظهار کرد: در روزهای اول دفاع مقدس اصفهان ابتکاری به خرج داد و ستاد مهندسی جبهه و جنگ را در زمانی که نیروی‌های نظامی تشنه آن بود بودند ایجاد کرد.

وی افزود: امروزه نیز اصفهان ظرفیت بالایی در این حوزه دارد و می‌تواند در اقداماتی که نیازمند چنین متخصصانی است وارد عمل شود.

عضو جامعه مهندسان کشور با بیان تأکید بر اعتمادسازی در شرایط کنونی عنوان کرد: مردم در شرایط فعلی نیازمند اعتماد هستند و دستگاه‌ها می‌توانند با پاسخگویی به مردم، دلگرمی و فضای همدلی در وضعیت کنونی ایجاد کنند.

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد دو دستگی در جامعه است و وقتی مردم همدل باشند‌، شکست می‌خورد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=126879

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.