• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴

ایران‌ جان، فرصتی برای معرفی میراث پنهان اصفهان و پیگیری مطالبات مردم

  • کد خبر : 145413
  • 22 شهریور 1404 - 12:34
ایران‌ جان، فرصتی برای معرفی میراث پنهان اصفهان و پیگیری مطالبات مردم
مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان گفت: اصفهان سومین مقصد این رویداد پس از خوزستان و ایلام است که به دلیل تنوع و گستردگی ظرفیت‌هایش، مدت زمان برنامه از هفت روز به 10 روز افزایش یافته است.

به گزارش نبض وطن، یوسف افشارنیا از برنامه‌های گسترده رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های اصفهان خبر داد و اظهار کرد:ایران‌ جان، فرصتی برای معرفی میراث پنهان اصفهان و پیگیری مطالبات مردم به‌شمار می‌آید و باید توجه داشت این طرح در راستای تحقق سند تحول رسانه ملی طراحی شده است.
وی افزود: هر ماه یک استان میزبان این رویداد است و یک هفته به معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان سومین مقصد این رویداد پس از خوزستان و ایلام است که به دلیل تنوع و گستردگی ظرفیت‌هایش، مدت زمان برنامه از هفت روز به ۱۰ روز افزایش یافته است.

وی با اشاره به حجم تولیدات رسانه‌ای این طرح عنوان کرد: بیش از ۳۶۰ برنامه تولیدی، ۵۰ مستند، ۱۰ سریال و ۲۰ فیلم سینمایی برای پخش در شبکه‌های استانی، ملی و برون‌مرزی آماده شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۳۳ شبکه استانی، ۷ شبکه ملی، ۲۴ شبکه بین‌المللی و ۱۰ بستر اینترنتی این رویداد را پوشش می‌دهند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=145413

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.