• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
استاندار اصفهان:

لزوم تدبیر و همت مضاعف برای عبور از شرایط سخت معیشتی مردم

  • کد خبر : 148400
  • 05 مهر 1404 - 11:44
لزوم تدبیر و همت مضاعف برای عبور از شرایط سخت معیشتی مردم
استاندار اصفهان با اشاره به ابعاد و اثرات مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی بحران های اخیر گفت: مسئولان باید تدبیر و همت مضاعفی برای عبور از شرایط سخت معیشتی مردم داشته باشند.

به گزارش نبض وطن،مهدی جمالی‌نژاد در مراسم ویژه صبحگاهی و رونمایی از یادمان هشت شهید استانداری که به مناسبت هفته دفاع مقدس در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در هفته دفاع مقدس بر خود فرض می دانم تا بار دیگر از حماسه سازان بزرگ این مرز و بوم، که جان بر کف گرفتند تا ایران عزیز ما سربلند و آزاد بماند، یاد کنم.
وی افزود: دفاع مقدس، درس ایستادگی و وفاداری و درس مردان و زنانی بود که در سخت ترین شرایط، شرافتمندانه ترین داستان های مقاومت را رقم زدند و در این میان، نقش برجسته همشهریان عزیز ارمنی اصفهان، فصل درخشانی از این کتاب بی نظیر است، آنان به بهترین شکل ممکن، وفاداری به این خاک و میهن را معنا و ثابت کردند که دفاع از ایران، فراتر از هر قومیت و مذهبی، یک تکلیف ملی و یک افتخار بزرگ است و یاد و خاطره جانبازی ها و فداکاری های این عزیزان همیشه در یادمان خواهد ماند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: چه زیبا نقل قول یاد کرده‌اند از رزمندگان، شهدا و سرداران رشیدی که زیر بدتر ترین شکنجه‌ها”سرشان رفت، اما قولشان نرفت” و این جمله، عصاره تمام فرهنگ دفاع مقدس و نماد پایبندی به عهد و پیمان تا پای جان است و آنان با ایثار خون پاکشان، درس وفاداری و مقاومت را برای همیشه در تاریخ این کشور جاودانه کردند.
وی ادامه داد: امروز وظیفه ما، پاسداشت این میراث گرانبها و تداوم راه آنان با کار و تلاش برای آبادانی و عزت ایران اسلامی است.
جمالی‌نژاد با بیان خاطره‌ای از ایثارگری‌های دوران جنگ، گفت: دوران امروز، ادامۀ همان دوران دفاع مقدس اما با «رویکرد جدید» است و ما در دورۀ «آتش‌بس» به سر می‌بریم؛ به این معنی که اگرچه جنگ به شکل سنتی نمود ندارد، اما ابعاد و اثرات مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی آن ادامه دارد.
استاندار اصفهان با اشاره به آخرین تحولات منطقه،افزود: دشمن پنجه‌هایش را برای ناامن کردن کشور تیز کرده و در حال برنامه‌ریزی است که باید همواره هوشیار و با تدبیر عمل کرد.
وی رضایت و دغدغۀ معیشت مردم را بسیار مهم خواند و خطاب به مسئولان گفت: نباید دغدغۀ مردم را فراموش کنیم. باید رنج آنان را بکشیم و برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان تمام‌قد بایستیم و قطعا مدیریت واقعی، کار کردن در شرایط خشکسالی، کمبود اعتبار و تحریم است.
جمالی‌نژاد در پایان با تشکر از همکاری کارمندان استانداری، اظهار کرد: همان‌گونه که مردم و مسئولان در دوران انقلاب و دفاع مقدس جان‌فشانی کردند، امروز نیز باید دست به دست هم دهیم تا از این پیچ پرابهام و سخت پیش رو عبور کنیم و یقین دارم با عزم و همت همۀ شما عزیزان، موفق خواهیم شد.
گفتنی است تمثال هشت شهید دوران دفاع مقدس استانداری و فرمانداری های استان با حضور خانواده شهدا رونمایی شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=148400

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.