• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
استاندار اصفهان مطرح کرد؛

سلامت و درمان اولویت منابع مسئولیت‌ اجتماعی است

  • کد خبر : 150017
  • 13 مهر 1404 - 20:47
سلامت و درمان اولویت منابع مسئولیت‌ اجتماعی است
استاندار اصفهان گفت: عدم موازی‌کاری در حوزه خیرین سلامت بسیار مهم است و استفاده درست از منابع با ساماندهی خیریه‌ها در این عرصه انجام می‌شود.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد در جلسه نشست مجمع خیرین سلامت استان اصفهان اظهار کرد: اقدامات خیرین حوزه سلامت و درمان و کارهای خوبی در مدت اخیر توسط آنها انجام شده بسیار مهم و ارزشمند است.

وی با بیان اینکه ورود خیرین به عرصه سلامت ارزش بیشتری دارد، عنوان کرد: اقدامات خیرین حوزه سلامت بسیاری از هزینه‌ها را برای مردم کاهش می‌دهد و ورود آنها به عرصه بهداشت، پیشگیری و تحقیقات و پژوهش‌های بنیادین بسیار ارشمند و کاهنده بسیاری از مشکلات و هزینه‌های بعدی است.

استاندار اصفهان با تأکید بر ساماندهی خیریه‌های سلامت استان بیان کرد: عدم موازی‌کاری در حوزه خیرین سلامت بسیار مهم است و استفاده درست از منابع با ساماندهی خیریه‌ها انجام می‌شود؛ در غیر این صورت ممکن است اقداماتی با رویکرد غیرعالمانه و بدون ضرورت انجام شود درحالی که باید به سمت کارهای حرفه‌ای پیش رفت.

وی با تأکید بر اولویت سلامت و درمان در مدیریت استان تصریح کرد: منابع مسئولیت اجتماعی در استان بسیار محدود است؛ با این وجود مسائل حوزه درمان و پیشگیری در کارگروه مربوطه اولویت داشته و اراده بالایی برای کمک به این عرصه وجود دارد.

جمالی‌نژاد افزود: از طرفی ظرفت بند خ ماده ۲۰ و مالیات‌های نشان‌دار هنوز در استان اصفهان تکمیل نشده و لازم است برای پروژه‌های سلامت و درمان از آنها استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشن کوثر ولایت به منظور تجلیل از بانوان خیر در حوزه سلامت، خواستار برگزاری متفاوت آن از طریق رویکردهایی همچون انتشار زندگی‌نامه خیرین، اعطای نشان افتخار خیرین، ایجاد نمایشگاه دست‌های ماندگار، جشنواره‌های محلی خیرین سلامت و دعوت از خیرین جوان شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=150017

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.