• امروز : جمعه - ۵ دی - ۱۴۰۴
نشست هم‌اندیشی شهرداران تأکید شد؛شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر

ضرورت نقش‌آفرینی شهرداری‌ها در ایجاد شور انتخاباتی

  • کد خبر : 160680
  • 05 دی 1404 - 12:11
ضرورت نقش‌آفرینی شهرداری‌ها در ایجاد شور انتخاباتی
نشست هم‌اندیشی شهرداران شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر در بهارستان برگزار شد .

به گزارش نبض وطن، نشست دوره‌ای شهرداران شهرهای بالای پنجاه هزار نفر استان اصفهان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیران کل دفاتر شهری و فنی، و معاونین اداره کل راه و شهرسازی به میزبانی شهرداری بهارستان برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی چالش‌های مشترک شهری، بر ضرورت هم‌افزایی برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و مشارکت فعال شهرداری‌ها در فضای انتخاباتی پیش‌رو تأکید شد.

نشست هم‌اندیشی شهرداران شهرهای بالای پنجاه هزار نفر استان، روز چهارشنبه به ریاست علیرضا قاری‌قرآن معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان و با حضور مسعود منتظری مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، محمد یوسف‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری، معاونین اداره کل راه و شهرسازی و شهرداران منتخب، در محل شهرداری بهارستان برگزار شد.

در این نشست، شهرداران به بیان مسائل و چالش‌های موجود در تعامل با اداره کل راه و شهرسازی و سایر مشکلات حوزه‌های شهری پرداختند. موضوعاتی نظیر هماهنگی در اجرای پروژه‌های مشترک، تسهیل در صدور مجوزها، و تأمین زیرساخت‌های عمرانی از جمله محورهای اصلی این گفت‌وگوها بود.

علیرضا قاری‌قرآن در این نشست با اشاره به اهمیت استمرار جلسات دوره‌ای شهرداران، اظهار داشت: «بیشتر مشکلات شهری با همدلی، همراهی و برگزاری نشست‌های منظم قابل پیگیری و حل است. این جلسات که به‌صورت ماهانه برگزار می‌شود، بستری برای طرح مسائل فنی و تصمیم‌گیری‌های راهبردی در حوزه مدیریت شهری فراهم می‌آورد.»

وی با اشاره به نزدیک شدن به پایان دوره ششم شوراهای اسلامی شهرها، از شهرداران خواست در ماه‌های پایانی این دوره، با جدیت بیشتری نسبت به تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی اقدام کنند تا مردم هرچه بیشتر از خدمات شهرداری‌ها بهره‌مند شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همچنین با اشاره به انتخابات پیش‌رو، نقش شهرداری‌ها را در ایجاد شور انتخاباتی و افزایش مشارکت مردمی مهم دانست و تأکید کرد: «شهرداری‌ها باید ضمن تسریع در ارائه خدمات عمومی، در ایجاد فضای امید و نشاط اجتماعی برای حضور پرشور مردم در انتخابات ایفای نقش کنند.»

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=160680

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.