به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری شهاب فلسطین، ابوحمزه افزود:که جسد آخرین اسیر اسرائیلی را پیدا کردیم و دیگر هیچ اسیری در نوار غزه وجود ندارد.
ساعاتی پیش بود که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیدا کردن جسد گولی در نوار غزه را تأیید کرد.
در همین راستا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر گفت: جسد ران گولی اندکی پیش پیدا شد. همانطور که قول داده بودیم، همه اسرا را برگرداندیم.
سخنگوی گردانهای عزالدین القسام دیروز در سخنانی گفت: با وجود اینکه اشغالگران به تعهدات خود پایبند نبودند، ما همه اسرای اسرائیلی اعم از زنده و مرده را بدون تأخیر به اسرائیل تحویل دادیم.
وی تأکید کرد: ما با وجود عدم پایبندی اشغالگران و دهها مورد نقض حقوق بشر و قتل عامی که مرتکب شدند، تمام اسرای زنده و مرده را در اسرع وقت و بدون هیچ تأخیری تحویل دادیم.
سخنگوی القسام همچنین در مورد جسد ران گویلی گفت آنها تمام جزئیات و اطلاعاتی را که در مورد محل جسد این اسیر اسرائیلی داشتند، به میانجیگران اطلاع داده اند.
