• امروز : جمعه - ۱۶ مرداد - ۱۴۰۵

وزیران خارجه انگلیس و امارات درباره تحولات خاورمیانه و تنگه هرمز گفت‌وگو کردند

  • کد خبر : 193501
  • 10 مرداد 1405 - 3:04
وزیران خارجه انگلیس و امارات درباره تحولات خاورمیانه و تنگه هرمز گفت‌وگو کردند
«اد میلیبند» وزیر خارجه انگلیس گفت که در دیدار با همتای اماراتی خود «شیخ عبدالله بن زاید آل‌نهیان» درباره «کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و حفاظت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز» گفت‌وگو کرد.

به گزارش نبض وطن، میلیبند جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما همکاری انگلیس و امارات متحده عربی را حتی بیشتر پیش خواهیم برد تا رشد و رفاه را در هر دو کشور افزایش دهیم.

«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و میلیبند عصر جمعه ۹ مرداد در خصوص موضوعات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به صورت تلفنی گفت‌وگو و رایزنی کردند.

وزیر خارجه جدید انگلیس حدود ۲ هفته پیش در نخستین موضع‌گیری رسمی خود پیرامون تحولات بین‌المللی، بر لزوم ادامه تلاش‌ها برای خاتمه تجاوز علیه ایران و بازگشایی تنگه هرمز تأکید کرد.

میلیبند در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت این کشور باید نقش خود را برای پایان دادن به تجاوز علیه ایران ایفا کند.

وی گفت که پیگیری منافع و ارزش‌های انگلیس، به معنای «ایفای نقش برای تلاش جهت پایان دادن به درگیری در ایران و بازگشایی کامل تنگه هرمز است.»

وزیر خارجه جدید انگلیس در این بیانیه بدون اشاره به نقش آمریکا در آغاز و تشدید جنگ علیه ایران و تجاوز نظامی این کشور به زیرساخت‌های غیرنظامی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه را بخشی از بی‌ثباتی فزاینده در نظام بین‌الملل توصیف کرد.

میلیبند همچنین جنگ اوکراین و تحولات غرب آسیا را از عوامل افزایش ناامنی و تشدید بحران هزینه‌های زندگی برای خانواده‌ها و کسب‌وکارها در انگلیس دانست و گفت که لندن باید برای دفاع از منافع خود با دیگر کشورها همکاری کند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=193501

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.