• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴
شهردار چرمهین:

نخستین خانه محیط زیست شهرستان لنجان در شهر چرمهین به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر : 33535
  • 27 مرداد 1402 - 20:12
نخستین خانه محیط زیست شهرستان لنجان در شهر چرمهین به بهره‌برداری می‌رسد
شهردار چرمهین گفت:براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نخستین خانه محیط زیست شهرستان لنجان به عنوان یک نهاد اجتماع‌محور محلی، روز شنبه بیست و هشتم مردادماه در شهر چرمهین به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهاب ثابت راسخ در گفت‌گو با خبرنگار نبض وطن، حفاظت از محیط زیست را یک وظیفه عمومی دانست و اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست نیازمند نهادینه کردن فرهنگ زیست محیطی بین نسل‌های مختلف بوده و برای دستیابی به موفقیت در این حوزه باید به سمت استفاده از ظرفیت‌های محلی گام برداشت.

وی با بیان اینکه محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است، افزود: مدیریت شهری چرمهین در تلاش بوده تا حفاظت از محیط زیست به دغدغه مشترکی میان شهرداری و شهروندان تبدیل شود از این رو زمینه تأسیس خانه محیط زیست را با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان در شهر چرمهین با هدف مردمی سازی فعالیت‌های زیست محیطی فراهم کرد.

شهردار چرمهین خانه‌های محیط زیست را محل بازتولید آموزه‌های فرهنگی دانست و تصریح کرد: براساس سیاست‌های تعریف شده خانه‌های محیط زیست مجموعه‌هایی با نشاط برای حضور مردم، دولتی‌ها و تمام افرادی است که دغدغه محیط زیست دارند و با توجه به اهمیت موضوع مدیریت شهری چرمهین در مسیری گام برداشت تا با جامع عمل پوشاندن به تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر بر حفاظت محیط زیست بتواند فضایی را برای گفتگو، بحث، تبادل نظر و مطالبه گری که منجر به افزایش سواد و دانش محیط زیستی شهروندان خواهد شد را فراهم کند.

وی با بیان اینکه در راستای ارتقای فرهنگ محیط زیست تکالیف جدی برعهده داریم، عنوان کرد: حفاظت از گونه‌های حیات‌وحش، اطفای حریق، موضوعات مربوط به شناخت و آموزش همگانی و تربیت نسل محیط‌زیستی و… از جمله مهم‌ترین مباحثی است که در خانه‌های محیط‌زیست در حوزه آموزش، فرهنگسازی و حفظ تنوع زیستی مورد توجه قرار می‌گیرند.

ثابت راسخ اضافه کرد: قطعاً با نهادینه کردن و افزایش حساسیت نگهداشت محیط زیست شهری در میان شهروندان، زمینه لازم برای انجام هر اقدامی توسط شهروندان به شناخت و آگاهی در این زمینه مهیا خواهد شد و در نهایت شهروندانی مطالبه‌گر و شهری سالم‌تر در دسترس خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نخستین خانه محیط زیست شهرستان لنجان به عنوان یک نهاد اجتماع‌محور محلی، روز شنبه بیست و هشتم مردادماه در شهر چرمهین به بهره‌برداری خواهد رسید.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=33535

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.