• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳

بهره برداری از ۵۰ میلیارد ریال پروژه در شهر زاینده رود

  • کد خبر : 16663
  • 25 بهمن 1400 - 12:18
بهره برداری از ۵۰ میلیارد ریال پروژه در شهر زاینده رود
سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان گفت: تعدادی از پروژه‌های شهرداری‌ها به شکل نیمه تمام از دوره گذشته باقی مانده است از این رو انتظار می‌رود با نگاهی جهادی همه تلاش شوراها و شهرداری‌های شهرستان صرف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شود.

به گزارش نبض وطن، حمیدرضا محمدی فشارکی در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی شهرداری زاینده رود اظهار کرد: تمام تلاش شهرداری‌های نه گانه شهرستان لنجان بر حفظ و پاسداری از اعتماد شهروندان به عنوان سرمایه‌ای مهم معطوف شده است و در این راستا اتمام پروژه‌های نیمه تمام و توسعه خدمات عمومی می‌تواند سبب افزایش اعتماد شهروندان و تقویت مشارکت آنها شود.

وی افزود: تعدادی از پروژه‌های شهرداری‌ها به شکل نیمه تمام از دوره گذشته باقی مانده است از این رو انتظار می‌رود با نگاهی جهادی همه تلاش شوراها و شهرداری‌های شهرستان صرف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شود و در این میان اتمام پروژه‌های خرد و کلان باید در کنار یکدیگر دیده شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان تصریح کرد: مدیریت شهری زاینده رود مرکب از افراد با تجربه، جوانان و فعال، خوش فکر و خلاق بوده و بهره برداری از ۵۰ میلیارد ریال پروژه در ماه‌های ابتدایی آغاز فعالیت شهرداری و شورای اسلامی شهر در دوره ششم بیان‌گر ترسیم آینده بهتری برای این شهر ساحلی است.

وی عنوان کرد: ایجاد شهری امیدبخش و امیدآفرین نیازمند افزایش مشارکت‌های مردمی است و خوشبختانه خیرین نیک اندیش به مشارکت در اجرای پروژه‌هایی که شهروندان نیازمند دریافت خدمات آن هستند توجه ویژه ای دارند و نمونه بارز آن مشارکت خیرین در اتمام پروژه بهشت فاطمه شهر زاینده رود است.

محمدی اضافه کرد: بر اساس گزارشات ارائه شده آرامستان فعلی شهر زاینده رود پاسخگوی نیاز آینده شهر نبود، همچنین شهروندان این شهر برای غسل اموات مجبور بودند، فاصله چند کیلومتری را طی کنند و برای خاکسپاری مردگان خود مجدداً بازگردند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه با مشارکت شهرداری و خیرین نیک اندیش غسالخانه بهشت فاطمه با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال که ۱۰ میلیارد ریال آن توسط خیر تأمین شده بود اجرا و به بهره برداری رسید.

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان با بیان اینکه بضاعت دولت و شهرداری‌ها محدود بوده و ورود خیرین در اجرای پروژه‌های عمرانی بسیار ارزشمند است، گفت: شهرداری‌ها با تعریف پروژه‌هایی که مردم راحت‌تر با آنها ارتباط پیدا کرده و خیرین برای مشارکت در اجرای آنها تمایل داشته باشند باید به گونه‌ای عمل کنند که زمینه ورود خیرین به پروژه‌های شهری عام‌المنفعه آماده تا ثمره اجرای آن بیش از پیش شامل حال شهروندان شود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=16663

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.