• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان مطرح کرد:

تربیت افراد متخصص برای ورود به بازار کار از سیاست‌های مشترک فنی حرفه‌ای و مراکز دانشگاهی

  • کد خبر : 24635
  • 07 دی 1401 - 16:00
تربیت افراد متخصص برای ورود به بازار کار از سیاست‌های مشترک فنی حرفه‌ای و مراکز دانشگاهی
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان گفت: مطالعات و گزارشات ارائه شده به خوبی نشان می‌دهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار در کنار آموزش در مراکز دانشگاهی است چراکه طبق آمار بیش از ۸۰ درصد این افراد جذب بازار کار می‌شوند و این طرح باعث افزایش بهره‌بری ملی می‌شود.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، علیرضا ملک پور در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان دستیابی به بهترین نتایج را در گرو داشتن بهترین مهارت‌ها دانست و اظهار کرد: توجه ویژه به توسعه کمی و کیفی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی از جمله مباحثی است که امروز در مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان به مرحله اجرا رسیده است چراکه داشتن مهارت‌های مناسب می‌تواند به ایجاد شغل در زمان حال و آینده کمک کند.

وی سطح مهارت دانشجویان را دغدغه کلیدی امروز دانست و افزود: مربیان فنی و حرفه‌ای در کنار اساتید دانشگاه‌ها بازیگران اصلی عرصه مهارت آموزی و زمینه‌ساز دستیابی به سطح دانش و مهارت نسل جوان هستند و قطعاً ارائه آموزش‌های مهارتی توسط مربیان ماهر در کنار اساتید مجرب مراکز علمی و دانشگاهی دغدغه مهارت آموزی دانشجویان را کاهش خواهد داد.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان تربیت افراد متخصص، ماهر و آماده برای ورود به بازار کار را از سیاست‌های مشترک فنی حرفه‌ای و مراکز دانشگاهی دانست و تصریح کرد: مطالعات و گزارشات ارائه شده به خوبی نشان می‌دهد که بهترین شیوه آموزش، آموزش در محیط واقعی کار در کنار آموزش در مراکز دانشگاهی است چراکه طبق آمار بیش از ۸۰ درصد این افراد جذب بازار کار می‌شوند و این طرح باعث افزایش بهره‌بری ملی می‌شود.

وی ادامه داد: افراد در آموزش محیط واقعی کار به واحدهای کارگاهی معرفی شده و تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرد وبا توجه به آمارهای ارائه شده در جذب افراد به بازار کار، نقش مهم و پررنگ مهارت آموزی در کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی و رفع معضل بیکاری را به خوبی به ما گوشزد می‌کند.

ملک پور اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که کارجویان باید بتوانند با خلق موقعیت‌های جدید در راستای فرصت برای اشتغال، مهارت‌های مورد نیاز شغل‌های جدید را کسب کنند و از این طریق امکان و شانس اشتغال خود را در آینده افزایش دهند از این رو استانداردهای شغل و شایستگی در فنی و حرفه‌ای، بر اساس این مولفه‌ها تدوین می‌شود.

وی با اشاره به ثمرات امضا تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان گفت: شناسایی و تأمین نیازهای مهارتی دانشجویان، دانش‌آموختگان و کارشناسان شاغل در این واحد دانشگاهی، آینده‌پژوهی در حوزه مشاغل مورد نیاز صنایع و سایر واحدهای تولیدی و خدماتی، تهیه و تدوین استانداردها و دوره‌های مهارتی تکمیلی همه سطوح تحصیلی به‌منظور تأمین، به‌روزرسانی و ارتقای منابع انسانی و تدوین و یکسان‌سازی استانداردها و سرفصل‌های آموزشی مشترک از اهداف این تفاهم‌نامه است.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان عنوان کرد: برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌ها و دوره‌های آموزشی در قالب نظام جامع آموزش مهارت و فناور، استفاده از ظرفیت امکانات علمی و اجرایی طرفین برای افزایش کیفیت دوره‌های آموزش، زمینه‌سازی طرفین در زمینه آموزش مشاغل، مهارت‌ها و فناوری‌های نوین و پیشرفته و صدور گواهینامه‌های معتبر بین‌المللی به متقاضیان کار از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با امضا این تفاهم‌نامه شاهد رشد و توسعه اقتصادی بر پایه عدالت و ارتقای دانش حرفه‌ای نیروی کار و مهارت افزایی، در اجرای طرح ملی «توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال» در شهرستان لنجان باشیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=24635

نوشته های مشابه

23بهمن
فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای راه رسیدن به اشتغال پایدار است
21بهمن
آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کلید توانمندسازی حرفه‌ای معلولان است
10بهمن
آموزش‌های مهارتی به گفتمان عمومی تبدیل شود
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان:

آموزش‌های مهارتی به گفتمان عمومی تبدیل شود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.