• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان:

ارتقای مهارت روستاییان توسعه پایداری اقتصاد روستا و روستاییان را رقم می‌زند

  • کد خبر : 24754
  • 13 دی 1401 - 13:00
ارتقای مهارت روستاییان توسعه پایداری اقتصاد روستا و روستاییان را رقم می‌زند
رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان گفت: آموزش ساکنین روستاها با هدف اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، علیرضا ملک پور در نشست با دهیاران بخش باغبهادارن اظهار کرد: بیشتر مردم فنی و حرفه‌ای را با رشته‌های خاص و سخت مانند جوشکاری و تراشکاری می‌شناسند در حالی که تنوع رشته‌های مهارتی در فنی حرفه‌ای بسیار بالاست و آموزش‌های نرم نیز در آن وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاهای بخش باغبهادران می‌توانند در نقش مروجان این حوزه ظاهر شوند و مرکز فنی حرفه‌ای را در رسیدن به اهداف تعریف شده یاری کنند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به آموزش فنی و حرفه‌ای، اضافه کرد: دولت سیزدهم به دنبال اشتغال پایدار است و اشتغال پایدار نیز از مسیر فراگرفتن علم و مهارت ایجاد می‌شود بر همین اساس به دنبال این هستیم تا با ظرفیتی که مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان وجود دارد بتوانیم در روستاهای بخش باغبهادران تحولی ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تصریح کرد: آموزش ساکنین روستاها با هدف اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها انجام می‌شود.

ملک پور ادامه داد: سرمایه گذاری در حوزه ارائه آموزش مهارتی یکی از مهمترین راه‌های توسعه روستاهای بخش باغبهادران به شمار می‌آید تا ضمن ایجاد مشاغل گوناگون، توسعه حوزه‌های مختلف و مورد نیاز شهرستان لنجان را با تأمین نیروی کار متخصص هموار ساخت که ثمره آن افزایش ضریب بهره‌وری در رونق تولید و کاهش بیکاری است.

وی عنوان کرد: روستاهای بخش باغبهادران ظرفیت‌های بکر فراوانی برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، مشاغل خانگی، خدمات و … دارد و ارائه آموزش مهارت آموزی توسط مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان لنجان علاوه بر توانمندسازی ساکنان روستاها می‌تواند دغدغه مسئولان و بازار کار را برای تأمین نیروی انسانی ماهر و توانمند در حوزه‌های مورد نیاز را برطرف کند.

ملک پور آموزش و ارتقای مهارت روستاییان را از عوامل اساسی و مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی دانست و خاطرنشان کرد: امروز زمان آن رسیده تا روش تعامل، ارتباط و انتقال یافته‌ها به ساکنین روستاها را تقویت کرده تا با این روش ساکنین روستاها خصوصاً نسل جوان را مطابق با رشته‌هایی که سبب توسعه هرچه بیشتر روستاها و رونق اقتصادی خانوارها خواهد شد همسو بسازیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=24754
  • نویسنده : حامد سلیمیان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.